ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απάντηση απο το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας (ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ) 20.12.2010

Μάντυ Λάμψα
Σύμβουλος Επικοινωνίας με τον Πολίτη
Citizens' Information Cοnsultant
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ &ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Κύριε Κουρδομένε,
Σε απάντηση του mail που στείλατε προς τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας,
κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Όσον αφορά τα παράπονα που θέσατε για την Ομάδα Δίας, δεν είμαστε το αρμόδιο Υπουργείο, το οποίο είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Επιτρέψτε μου όμως να σας πω ότι μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει μόνο καλά σχόλια για την ομάδα Δίας, ομάδα που δεν πιστεύουμε να προβαίνει σε ελέγχους πολιτών χωρίς λόγο.
Τέλος, δεν είναι πολύ βαρύς ο χαρακτηρισμός '' Κυβέρνηση της χούντας'' .η '' Αρμόδιος χουντικός Υπουργός''

  • Αυτή είναι η απάντηση απο το μη αρμόδιο Υπουργείο, στους πράγματι βαρύς χαρακτηρισμούς, αυτού που σε προγγενέστερο χρόνο είχε γράψει μόνο θετικά για την ομάδα Δίας.
  • Όταν ο πολίτης καταγγέλει Δημόσια και το υπογράφει έχουν προβεί σε ελέγχους χωρίς κανένα λόγο. Είναι παράλογο σε μια διαδρομή λίγων χιλιομέτρων ο πολίτης να δέχεται επανελλημένα ελένχους χωρίς κάνενα λόγο.
  • Οι χαρακτηρισμοί είναι βαρύς διότι το πλαίσιο του παρόντος δεν αρμόζει σε Δημοκρατική Χώρα. Το να κάνεις ένα έλενχο στοιχείων είναι θεμιτό για τους X λόγους. Όταν η διαδικασία επαναλλαμβάνεται σε μια διαδρομή και παράλληλα υπάρχει σωματική έρευνα χωρίς κανένα λόγο, αυτές είναι πρακτικές ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
  • Και ο γράφων δεν κρύβει οτι διαχρονικά στηρίζει σε όλα τα επίπεδα και ψηφίζει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο μόνο υπονομεύσεις του εχει παρέχει.
  • Το να ασκείς την εντονότερη των κριτικών είναι δείγμα μη υποταγμένου πολίτη, ο οποίος καταδικάζει το σύνολο των αρνητικών πρακτικών κάθε Κυβέρνησης και των πλαισιωτών της. Ο πολίτης δεν πρόδωσε τις βασικές αρχές του σοσιαλισμού, προδότες είναι αρκετοί μετέχωντες σε όλα τα επίπεδα πλαισίωσης.
  • Τέλος να απαντήσει δημόσια ο Υπουργός εαν του έχουν κάνει σωματική έρευνα χωρίς λόγο, ωστε να δικαιούται να αποσύρω τα περι χούντας. Στην εικονική Δημοκρατία της Ελλάδας όταν οι μισθοφόροι της εκτελεστικής εξουσίας συναντήσουν ενα πολιτικό που έχει κάνει παράβαση υποκλίνονται.
Γιάννης Κουρδομένος
  • Το αρμόδιο υπουργείο δεν απάντησε.
  • Το επιστημονικό πείραμα συνεχίζεται δεκαετίες. Θα υπάρξει επεμπλοκή απο τις διαχρονικές διαδικασίες ρουσφετιών, διορισμών ημετέρων που όλοι γνωρίζουμε διότι είναι μέλη του κόμματος, και ανάλογες περιπτώσεις σε επίπεδο Δήμων που επίσης γνωρίζουμε; Οι γνωρίζοντες αναξιοκρατικά λαμβάνουν, οι μη γνωρίζοντες εκτός.
  • Θα υπάρξει συγκεκριμένη έκδοση Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απάντηση απο το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας (ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ) 20.12.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">