ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εφοδος σε νέα γιάφκα στη Γλυφάδα μέσα στο Δημαρχείο Γλυφάδας στο ισόγειο 7.10.2010

Σε έκτη Γιάφκα Δημαρχείο  κρησφύγετο θα πρέπει να εισβάλει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, και να κατασχέσει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και σειρά εγγράφων ατόμων που σχετίζονται με την τρομοκρατία. Θα πρέπει να γίνει έρευνα  για τον εντοπισμό κι άλλων πιθανών στοιχείων χρήσιμων για την υπόθεση καταλήστευσης των Δημοτών.


Το Δημαρχείο  της Γλυφάδας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ είναι καταφύγιο τόσο για μέλη Δ.Σ καθώς και επικίνδυνων συμβούλων, όσο και για  άλλους  συνεργούς τους και όχι χώρος μεταφοράς και φύλαξης οπλισμού.

Glyfadaweb 2010

  • Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια; Τα συμπεράσματα δικά σας για αυτά που συμβαίνουν απο την Διαπλοκή. Εάν κάθε ενοικιασμένο διαμέρισμα ονομάζεται Γιάφκα τότε σίγουρα στήν Ελλάδα υπάρχουν 300.000 χιλ ''Γιάφκες'', και ειδικά στη Γλυφάδα υπάρχουν πάνω απο 2.000. Εάν έτυχε και μιλήσατε τυχαία με κάποιον που τον σχέτισαν με τρομοκρατία χωρίς να είναι τρομοκράτης, αύριο θα εισβάλουν και στο δικό σας Διαμέρισμα και η Διαπλοκή θα γράφει για Γιάφκα Τρομοκρατών. Ουσιαστικά έπρεπε να  φτύνετε καθημερινά τα κουκούτσια παραπληροφόρησης.
  • Αρκετά με τις κατασκευασμένες κατηγορίες, Ειδήσεις, εκφοβισμό των πολιτών....
  • Αποσαφηνίζω ότι Γιάφκα Τρομοκρατών νοείται πρώτον, όταν υπάρχει Τρομοκρατική οργάνωση, δεύτερον, όταν υπάρχει οπλισμός, προκυρήξεις, κ.α. Οι Διαπλοκόμενοι που συνεργάζονται απόλυτα με την Κυβέρνηση και παρακρατικές οργανώσεις, καθώς και ξένες μυστικές υπηρεσίες σκόπιμα προσπαθούν να σπείρουν Τρομοκρατία στο σύνολο των Πολιτών και αποκαλούν Γιάφκες  απλά Διαμερίσματα, τίποτα άλλο.
  • Πρέπει να αντιληφθούν οι Πολίτες ότι τα φαινόμενα ''Εσωτερικής Τρομοκρατίας'' δημιουργούνται απο τους εκάστοτε Διαπλεκομένους και Πολιτικούς,  και βαρύνονται απόλυτα για την γέννηση αυτών των φαινομένων τα οποία δεν θα υπήρχαν εάν υπήρχε Σωστή, Δίκαια, Δημοκρατική, Ισόνομη, άσκηση Πολιτικής. Η γέννηση και Δημιουργία δεν είναι αυτόκλητη, εχει φυσικούς Δημιουργούς, που πρέπει συνολικά να καταδικάζουν οι Πολίτες. 
  • Ουδέποτε υπήρξε η θα υπάρξει τέλεια κοινωνία, είναι απόλυτα ουτοπιστικό να πιστεύει κάποιος στήν απόλυτη πάταξη Κυβερνητικής Τρομοκρατίας η οποία είναι ο Φυσικός Δημιουργός φαινομένων Εσωτερικής Τρομοκρατίας, κάτι που δεν ακούμε Δημόσια απο το σύνολο των Μ.Μ.Ε και χοντροπληρωμένων δημοσιολόγων κ.α που εσείς παρακολουθείτε.
  • Το κάθε νόμισμα πάντα εχει δυο όψεις και στο έργο που εσείς παρακολουθείτε μέχρι σήμερα παρουσιάζεται μόνο η μια όψη. Αυτή που βολεύει την Διαπλοκή της Πολιτικής και των Οικονομικών Συμφερόντων.
  • Τέλος έπεσε πολύ λογοκρισία στο κείμενο εκ των υστέρων, και συνεχίστε να βλέπετε και να στηρίζεται συνολικά τους Δημιουργούς, διοτι αποδεδειγμένα δεν υπάρχει ούτε ένας να συγκρουστεί μαζί μου Δημόσια στα ίσια.
  • Δεν μπορεί να είμαι εγώ ο Πρωτεργάτης της Ιδιωτικής Δημιουργός, με έθεσαν συνολικά εκτός. Δημιουργοί είναι οι άλλοι που βρίσκονται εντός και οι ψευτοκουλτουριάρηδες Καλλιτέχνες.
  • Οι ερασιτεχνικοί ραδιοσταθμοί και ο Πρωτεργάτης των FM απο το 1977 ανοίξανε τον δρόμο. Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής «ελεύθερης» ραδιοφωνίας οφείλεται σε αυτούς που με το πάθος τους για την μουσική και την επικοινωνία ανοίξανε τον δρόμο.
  • Βέβαια κανείς απο τους μπουκωμένους που γράψανε δεξιά αριστερά στο διαδύκτιο τις παπαριές τους στο Χρονολόγιο Δημιουργίας Ελεύθερης Ραδιοφωνίας (1970-1990) δεν γράφει σκόπιμα ποιός αρχικά άνοιξε τον δρόμο των FM στήν Αθήνα απο το 1977, και εν συνεχεία ως κατασκευαστής πομπών στήν πρώτη βιοτεχνία, ούτε ποιός πρώτος στήν Αθήνα έδωσε το δημόσιο βήμα σε ακροατές/ιες απο την περιοχή του Νέου Κόσμου , με τηλέφωνα στόν αέρα των FM το 1982 - 1983 και με μια σημαντική κάλυψη περιοχών εκείνη την περίοδο σχεδόν κενών συχνοτήτων και εν συνεχεία με κατάσχεση παρουσία της Εισαγγελέως κ.Πιστόλη. Προφανώς ο Πρωτεργάτης δεν υπήρξε κομματόσκυλο και εν συνεχεία Γλύφτης Πολιτικών και Υπουργών πολιτισμού κ.α. Άρα γιατί να γραφεί κάτι απο τους μπουκωμένους; Γενικά και αόριστα κάποιοι ανοίξανε το δρόμο για να τρώνε και προβάλλονται οι άλλοι, ενω συνολικά φρόντισαν να εξαφανίσουν τους Πρωτεργάτες, οι οποίοι δεν πρέπει να λάβουν κάτι στη Χώρα τους.
  • Είναι απλά τα πράγματα ανοίξανε το δρόμο ωστε να περάσουν ανέντιμοι, απατεώνες, υπονομευτές, κ.α ενω περίμενα να περάσει έστω και ένας Πολιτευτής έντιμος. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ......

    Ο Πρωτεργάτης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εφοδος σε νέα γιάφκα στη Γλυφάδα μέσα στο Δημαρχείο Γλυφάδας στο ισόγειο 7.10.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">