ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

9η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών μονομαχία ΠΑΟ και Ηρακλή στίς 19.00, (κλειστό Γλυφάδας)

Με ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Α1 βόλεϊ ανδρών κλείνει σήμερα (Πέμπτη 23/12) η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο πρωτοπόρος αλλά και ελλειπής Παναθηναϊκός (20 βαθμοί) υποδέχεται (19.00, κλειστό Γλυφάδας) τον Ηρακλή (19 βαθμοί) που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και φιλοδοξεί να γκρεμίσει τον αντίπαλό του από την κορυφή. Οι Πράσινοι που κάνουν τιτάνιο αγώνα αφού διαθέτουν στο ρόστερ τους μόλις 10 παίκτες θα στερηθούν και στο σημερινό ματς τον τραυματία πασαδόρο Τζόρντι Γκενς, ο οποίος κάνει θεραπείες στη μέση και αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του χρόνου. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής θα εμφανιστεί με όλα τα όπλα του αφού για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν στην αποστολή της ομάδας θα υπάρχει και ο ρουμάνος κεντρικός Σέρτζιου Στάνκου ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό τους στον ώμο.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού κ. Στέλιος Καζάζης αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού του τόνισε αναλύοντας τον αντίπαλό του:«παίζουμε με μια ομάδα η οποία είναι πολύ καλή επιθετικά, είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές, έχει όμως και αδυναμίες στις οποίες πρέπει να επικεντρωθούμε πολύ». Ο κ. Καζάζης ζήτησε υπομονή από τους παίκτες του και ανέφερε ότι «το ζητούμενο για την ομάδα μου, επειδή οι αντίπαλοι μας έχουν καλό μπλοκ, είναι να έχουμε καλή και ποιοτική υποδοχή».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Γηραιού κ. Φρέντι Μπρουκς εξέφρασε τη σιγουριά του ότι «θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα αλλά πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό βόλεϊ»
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 9η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών μονομαχία ΠΑΟ και Ηρακλή στίς 19.00, (κλειστό Γλυφάδας) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">