ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ


 
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας , την Τετάρτη το βράδυ , συναντήθηκε με το νέο Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Κ. Κόκκορη και μερικούς από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους σε γνωστή καφετέρια της Άνω Γλυφάδας για να τους συγχαρεί .

Σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα έγινε συζήτηση για την διεξαγωγή των εκλογών κι ανταλλάχτηκαν διάφορες απόψεις . Ο νέος Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Πρωτόπαππα για την επίσκεψη και με κατάθεση ψυχής του είπε ότι ‘ η Γλυφάδα επιτέλους θ’ αλλάξει ‘ .

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν : ο διευθυντής του γραφείου της Δ. Παράταξης κ. Πέτρος Αμαξόπουλος , οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Άρης Παναγόπουλος , κ. Γιώργος Σηφάκης , κ. Δημήτρης Βίγλας , κ . Λένα Μαυρακάκη, κ. Άντζελα Καρατσιόλη, κ. Στάθης Γεωργούλας , ορισμένοι υποψήφιοι δ. σύμβουλοι και φίλοι της παράταξης .

ΜΑΝΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ

''Ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση σε θέμα άλλου συντάκτη, θα ήθελα όμως μετά την ανάληψη καθηκόντων του νέου Δημάρχου να αποσαφηνιστεί ο τρόπος αλλαγών της Γλυφάδας, και εάν παράλληλα θα αλλάξει και η νοοτροπία αρκετών. Και εαν υπάρχει ενδεχώμενο να αλλάξει το απειροελάχιστο στο διαχρονικό πλαίσιο διχοτόμησης του Νομού Αττικής, με το ενα τμήμα να εχει το σύνολο των Μ.Μ.Ε, και το άλλο μισό και οι πολίτες του 33 χρόνια να έχουν μόνο διώξεις, κατασχέσεις, δικαστήρια μέχρι σήμερα, και κανένα μέσο.''

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">