ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Πρόγνωση Του Καιρού Για Τα Χριστούγεννα απο την ΝΕΤ


  • Για την κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία καθώς και για την τηλεόραση και ραδιοφώνο της Βουλής των εκλεγμένων, άρα εκπροσώπων, δεν χρειάζεται άδεια λειτουργίας. Είναι αυτοί που για τον εαυτό τους δικαιούνται στο όνομα το δικό μου χωρίς να με ρωτήσουν να νομοθετήσουν. Όταν ο πολίτης κάνει αιτήσεις απαξιώνουν την εκπροσώπηση, θέλουν όμως τον σεβασμό και ο πολίτης να ακολουθεί τις υπονομευτικές δημιουργίες τους.
  • Τέτοιες ημέρες συνήθως μοιράζουν ευχές, εχω και εγω μια διαχρονική ευχή για τους ανάξιους αντιδημοκράτες υπονομευτές, Χρόνια Πολλά σε Όλους ώστε να αυτοεξευτελίζεστε βάση των υλοποιήσεων και πρακτικών σας.
ο  Πρωτεργάτης και μη ''ομοιοπράτων'' σε κανένα επίπεδο των υπολοίπων.
  • Κάνε μια προσπάθεια δημιουργίας έστω μίας πρότυπης όμως με νόημα λέξεως ώστε να μπορείς εστω στον ελάχιστο βαθμό να αντιληφθείς την σημαντικότητα των αρχαίων Ελλήνων σε αντίθεση με πλαισιωτές του σήμερα και τις υλοποιήσεις τους σε όλα τα επίπεδα.
  • Ποιός είναι ο κατάλληλος οι κατάληλλοι να διδάξουν ενα πρωτεργάτη; Η διαδικασία αφομοιώνομαι και πράττω (π ρ ά τ τ ω) όμοια των άλλων ώστε γίνομε αποδεκτός ενός μιμητικού συνόλου που ακολουθεί κοινά δεδομένα στην καθημερινότητα είναι υποκριτική. Και είναι υποκριτική διότι πρέπει να είμαι υποχρεωμένος να εχω προσλαμβάνουσες οι οποίες υποβαθμίζουν την νοημοσύνη μου. Θα πρέπει να ασχολούμε καθημερινά με την απόλυτη ευτέλεια αυτών που σας εχουν επιβάλλει  να ακολουθείτε οχι απο προσωπική ευχαρίστηση, απο μια κατευθυνόμενη πλύση εγκεφάλου με αυτοσκοπό μιας ολιγαρχίας ελένχου του συνόλου. 
  • Τώρα εάν αυτοί έχουν το δικαίωμα εσαεί και επ'άπειρον δέσμευσης των κεκτημένων ενος Δημοκράτη απο υποδιέστερους θα το μάθουμε τον επομένο μήνα. Διότι δεν αντενίζομαι ούτε αλφαδιάζομε, ουτε Μουγκόνομε ούτε φυτεύω στάρι.
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Πρόγνωση Του Καιρού Για Τα Χριστούγεννα απο την ΝΕΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">