ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είναι Υποχρέωση του Κώστα Κόκκορη και της νέας διοίκησης να δημιουργήσουν το υγιές πλαίσιο ενημέρωσης στη Γλυφάδα


Παρασκευή 3.12.2010

ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ
ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ

Μια φωτογραφία χίλiες λέξεις, ποιοί δημιούργησαν αυτό το πλαίσιο, με ποιές σκοπιμότητες, και πως ονομάζεται κύριε Κώστα Κόκκορη;  Ονομάζεται ιση Δημοκρατική κατανομή όταν αποδεδειγμένα στα Νότια δεν υπάρχουν μέσα, όμως οι αρμόδιοι και διορισμένοι φρόντισαν ''νόμιμα'' και παράνομα ενα τμήμα του Νομού να μην έχει τίποτα άλλο απο παθητικούς αποδέκτες μεταδιδομένων;

  • Ο Ελληνοαμερικανός Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος είμαι βέβαιος οτι γνωρίζει τα ισχύοντα στις Η.Π.Α καθώς και οι αρμόδιοι Υπουργοί και διορισμένοι και παράλληλα άσχετοι, ας απαντήσουν μια φορά δημόσια πως ονόμαζεται αυτό που δημιούργησαν οι προγενέστερες Κυβερνήσεις, και εάν λαμβάνει χώρα στις Η.Π.Α. Εννοώ πλαίσιο διχοτόμησης κύριε Κυβερνήτα Γλυφάδας, και επιτέλους ας ξετραβοθούν ώστε να χορηγήσουν την πρώτη βεβαίωση Ψηφιακής Ραδιοφωνίας στα Νότια και τη Γλυφάδα. Να ξεκινήσουν αυτή τη φορά εστω ετεροχρονισμένα εφαρμόζοντας κοινωνική δικαιοσύνη.
  • Και να φροντίσεις κύριε Κυβερνήτα να μεριμνήσεις, αυτό που θα έκανα εάν πλαισίωνα εγω, ωστε να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη, ισότιμη Δημοκρατική κατανομή, και κάτι περισσότερο να υπάρξει αυτή τη φορά στήν εικόνα που βλέπουμε το αντίστροφο. Εννοώ απο τα νότια οι μεταδόσεις στη ψηφιακή, και μέσω Αίγινας στόν Υμηττό.
  • Εχω γράψει πολλές φορές οτι οι εκάστοτε αρμόδιοι είναι άσχετοι, διότι οι ευρωπαικές οδηγίες δημιουργίας νομικού πλαισίου σε επίπεδο χωρών, επαφίονται σε μεγάλο βαθμό σε εσωτερικό σχεδιασμό αρμοδιών χωρών και της Ελλάδας, που βάση του σχεδίου πάνω και της εφαρμογής μέχρι και σήμερα απέδειξαν το οφθαλμοφανές έλλειμα ίσης δίκαιας δημοκρατικής κατανομής και σχεδιασμού.
  • Το γεγονός σκοπιμοτήτων είναι δεδομένο, καθώς και η υπονομευση προτάσεων μου ώστε να υπάρξουν δυο επίσημα κέντρα εκπομπής στο Ν.Αττικής, Αίγινα, και Υμηττός.
  • Το ότι ακόμα και σήμερα οι μεταδόσεις απο την Αίγινα είναι απόλυτα παράνομες καταδυκνύει το έλλειμα σωστού σχεδιασμού αρμοδίων, καθώς και τη δυνατότητα αυριο να τιναχθεί το παράνομο οικοδόμημα στόν αέρα. Ποιός αρμόδιος, διορισμένος, η κυβέρνηση αναλαμβάνει τη πλήρη κάλυψη μεταδόσεων σε καθεστώς απόλυτης παρανομίας;
  • Μήπως οι διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες της απόλυτης μούγκας δεκαετίες θα με ελένξουν αύριο όταν τινάξω το οικοδόμημα τους στόν αέρα;
  • Περιμένω απο τους αρμόδιους να κινηθούν άμεσα με ενέργειες διευθέτησης, διότι θα είναι υπόλογοι και για τις επι χρόνια παρανομίες και μεταδόσεις απο την Αίγινα.(Η μήπως πρέπει να δεχθώ οτι στη περίπτωση αυτών των παρανομιών υπήρχε και υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη, η οποία δεν ίσχυσε ποτέ για εμένα και δημότες της Νότιας Αττικής;)
  • Εκτός εάν νομοθετήσατε εχθές και κάνατε επίσημο κέντρο εκπομπής την Αίγινα. Απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ως επίσημο κέντρο εκπομπής όλες οι μεταδόσεις μέχρι σήμερα είνα απόλυτα παράνομες έστω και εάν κάποιοι σταθμοί έχουν βεβαιώσεις τοπικής λειτουργίας.(Η παρανομία είναι δεδομένη.) Η σημερινή Κυβέρνηση και οι διορισμένοι σας να ξηλώσετε την παρανομία άμεσα, η να χορηγήσετε στούς Πρωτεργάτες τα αυτονόητα.
  • Σε εμάς δεκαετίες οι αρμόδιοι βάλουν μεμονομένα και σε πλαίσιο αδιαφάνιας. Εγώ κινούμε δημόσια ώστε να γνωρίζουν όλοι και όλες.
  • 33 χρόνια διώξεων, κατασχέσεων, κατηγοριών, δικαστηρίων πρός χάριν της διαπλοκής.
O πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος,

Γλυφάδα web 2010

Αποστέλλεται στη σημερινή Κυβέρνηση, και αρμοδίους δημόσια.
πρός:  Ε.Ε.Τ.Τ Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 60, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Πανεπιστημίου & Αμερικής 5, 10564 Αθήνα
 Γιώργος Παπανδρέου προσωπικός κόμβος Πρωθυπουργού
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ Δήμαρχος Γλυφάδας Εφέσου 4 (Καραχάλιου), Γλυφάδα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ Διεύθυνση: Σίνα 14 και Ακαδημίας, Αθήνα
ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Διεύθυνση: Λεωνίδα Μανωλίδη 20 & Υμηττού Καισαριανή 16121
ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Διεύθυνση:Σίνα 38 10672 Αθήνα
ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ Διεύθυνση: Σίνα 23- 106 80 ΑΘΗΝΑ
ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ Διεύθυνση: Τιμ. Βάσσου 17, Αθήνα 11521
ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Σόλωνος 46 Αθήνα 10672
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ Διεύθυνση:Σίνα 17 Αθήνα

Και το Αύριο εχει ήδη πουληθεί στη Διαπλοκή απο την Ελληνική Κυβέρνηση Ν.Δ ενω είχαν και εχουν υποχρέωση να χορηγήσουν Άδεια παρόχων Δικτύου σε Δήμους και Δημότες και οχι Διαπλεκόμενους Ιδιώτες, κύριοι του ΠΑΣΟΚ και του εικονικού σοσιαλισμού, και των υπονομεύσεων της Δημοκρατικότητας στη χώρα μας ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΟΧΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

''Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΩΝ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ;''

''ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΘΕΣ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΜΕΣΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΠΙΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ, Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ Μ.Μ.Ε ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.''
 
  • Νόμος 3592/2007 «Συγκέντρωση και αδειοδότηση επιχειρήσεων μέσων ενημέρωσης και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄ 161/19/7/2007)
  • Ουσιαστικά ο κατάπτυστος φωτογραφικός νόμος ξεπουλήματος έπρεπε να έχει τίτλο: Συγκέντρωση και ξεπούλημα σε ομίλους επιχειρήσεων συγκεκριμένων ατόμων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είναι Υποχρέωση του Κώστα Κόκκορη και της νέας διοίκησης να δημιουργήσουν το υγιές πλαίσιο ενημέρωσης στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">