ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παπανδρέου σε Καρατζαφέρη: «Ντροπή να μην υπάρχει τζαμί στην Αττική»

«Προσωρινά, θα υπάρξει χώρος για την λατρεία των μουσουλμάνων» προανήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Το ζήτημα της ανέγερσης χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους που ζουν την Αττική αποτέλεσε νέο πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την «κινητικότητα μουσουλμανικών εξτρεμιστικών κύκλων στην Αθήνα κλπ». Απαντώντας, ο Γ. Παπανδρέου τόνισε πως «είναι ντροπή, 25 χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δεσμευτεί να υπάρξει τζαμί στην Αττική να μην έχουμε μπορέσει να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο χώρο.

''Ειναι Ντροπή για τη Χώρα που πλαισιώνεται και οι δυο Θέσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Χώρος για τον Πρωτεργάτη δεν υπήρχε και δεν υπάρχει στη Χώρα του;''
Αυτός είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός, είναι ντροπή, 25 χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δεσμευτεί να υπάρξει τζαμί στην Αττική να μην έχουμε μπορέσει να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο χώρο, και δεν λέει κουβέντα για τα 33 χρόνια διώξεων σε Έλληνα στήν ίδια του τη χώρα και οτι δεν κάνει απολύτως τίποτα.

Και αυτός είναι ο Καρατζαφέρης, που θέλει να πολιτεύεται ενω κάνει σειρά παρανομιών εις βάρος των πολιτών, με παράνομα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.
Και ένας Πρωθυπουργός τουμπεκί και λέξη στόν Παρανομούντα.

κ. Παπανδρέου Θέλω Να Ακούσω Δημόσια Απο Το Βήμα Της Βουλής Να Αποκαλείς  Τον Καρατζαφέρη ΠΑΡΑΝΟΜΟ και δια μέσω παρανομιών πλαισιωτή στο Κοινοβούλιο.

Πράγματι κάποιοι θέλουν ΚοινόΒόλι, οχι θέσεις πλαισίωσης στο Κοινοβούλιο.

Να περάσετε στη Βουλή οτίδηποτε υπέρ του Ελληνα και οι δύο μπορείτε;  Αυτά που ζήτησε απο προέδρους της Βουλής και Πολιτικούς όλων των κομμάτων Έλληνας, δεν μπορείτε να τα διευθετήσετε;
Και γνωρίζει και ο Πρωθυπουργός, και ο Καρατζαφέρης.

Ο Πρωτεργάτης των fm.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ ''Αποστέλλεται στήν Κυβέρνηση, και τον Παρανομούντα Καρατζαφέρη.''
''Για εσένα άπιστε Θωμά που διαβάζεις αυτό το κείμενο, θεωρείς οτι όλα είναι τυχαία;''
''Και να λέτε πάλι καλά που υπάρχει έστω και ένας ''γραφικός'' η ''εξωγήινος'' όπως με αποκαλούσα παλιά, που εμμένει ακόμα και σήμερα.
Τέλος πρέπει να ενημερώσει κάποιος την Πετρούλα οτι ο μόνος Γνωστός Εξωγήινος στη Χώρα μας είναι ο Πρωτεργάτης. Να διασκεδάζουμε και λίγο τις εντυπώσεις μέχρι την 1.1.2011
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παπανδρέου σε Καρατζαφέρη: «Ντροπή να μην υπάρχει τζαμί στην Αττική» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">