ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιώργος Παπανδρέου Πρωθυπουργός της Ελλάδας και το φωτογραφικό αρχείο του στο Flickr by YAHOO.


  • Το φωτογραφικό αρχείο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής της φωτογραφίας..

    Δεν έδωσε το ελάχιστο δείγμα γραφής, μετά απο σειρά αιτήσεων. Το ζητούμενο δεν ήταν, ούτε είναι το πλαίσιο του σήμερα. Νομοθετήστε.

    Αυτός είναι ο ρόλος σας.

    Τέλος είναι το λιγότερο παράδοξο το γεγονός οτι πρωθυπουργός εν ενεργεία εδω και πολλά χρόνια δεν εχει επισκεφθεί τη Γλυφάδα. Σήμερα και μετά το πλαίσιο στήριξης του Κώστα Κόκκορη, οφείλει ο νέος Πασόκος Δήμαρχος που έτυχε την στήριξη του Καρχιμάκη ο οποίος τυνχάνει της αποδοχής Παπανδρέου, να προσκαλέσει επίσημα τον πρωθυπουργό να κάνει εγκαίνια στο νεο Δημο κρατικό συμβούλιο της Πόλης που πλέον εχει τα εχέγκεια εκπροσώπησης, και αλλαγών.

    Ο Πρωτεργάτης της Ιδιωτικής ''Ελεύθερης'' Ραδιοτηλεόρασης που οι δεξιοί και αριστεροί φρόντισαν με δεκάδες μεθόδους διώξεων, μη αδειόδοτησης, κατασχέσεων, δικαστηρίων, κατηγοριών, ώστε να εχουμε το πλαίσιο της ''ουσιαστικής Δημοκρατίας και Διαπλοκής''.
  • Έχουμε και τις πρόσφατες δηλώσεις Κόκκορη, επιθυμούμε την πλαισίωση, δεν επιθυμούμε την εκπροσώπηση, ουτε θέλουμε να γνωρίζουμε, έχουμε το δικαίωμα, μας το έδωσαν οι πολίτες, όπως και στούς δεξιούς και αριστερούς απατεώνες Πολιτικούς την περίοδο 1989 - 1992 και μέχρι σήμερα, και μπορούμε να υπονομεύουμε. 
  • Αυτή ειναι η ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑ, η γνωρίζεις τι σημαίνει ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑ ενω εγω είχα, και εχω αδυναμία αντίληψης του σχεδίου φυσικής εξόντωσης κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ και κάθε έννοιας Δημοκρατίας σε όλους τους τομείς.
  • Κάνω λάθος στο δεδομένο της μη εκπροσώπησης απο όλους τους απατεώνες πολιτευτές, πλαισιωτές, ειδικά στη Γλυφάδα;
Tέλος μια δημόσια δήλωση απο όλους και όλες που επιθυμούν να πλαισιώνουν, θα πλαισιώσουν και αύριο χωρίς να πληρούν τις προδιαγραφές εκπροσώπησης και διασφάλισης κάθε έννοιας Δημοκρατίας, στη Πόλη τους. Πρέπει να σας ακούσουμε Δημόσια.

Εσείς δεν κατοικείται, ούτε κατοικούσατε, ούτε γνωρίζεται, ουτε θέλετε να γνωρίζεται, θέλετε όμως την πλαισίωση. Με ποιούς όρους;

Πρέπει να σας ακούσουμε Δημόσια.
Υπάρχει ενα 40 - 50% Δημοτών που θέλουν να ακούσουν δημόσια, η να δουν δημόσια μια δήλωση σας κύριοι και κύριες που επιθυμείτε την πλαισίωση στη Γλυφάδα.
  • Απατεώνας είναι αυτός ο οποίος θεωρεί οτι είναι καταλληλότερος πλαισίωσης, και δεν πληρεί τα εχέγκεια σεβασμού του Συντάγματος διότι εχει ορκιστεί σε αυτό, άρα βάση αυτων που ακολούθησαν  ως πολιτευτές είναι απατεώνες μη σεβόμενοι την Δημο κρατία.
  • Όταν ο πολίτης προσφεύγει στον εκλεγμένο με όλα τα πειστήρια, και ο εκλεγμένος αρνείται την αποδοχή των αρμοδιοτήτων του, και επιθυμεί απλά την πλαισίωση, είναι απατεώνας.
  • Κύριε Πολιτευτή ορκίζεσαι σεβασμό στο Σύνταγμα, εχεις την δυνατότητα μη καταπάτησης εκ των υστέρων απο φασίστες μετέχωντες στο σώμα των εξουσιών;
  • Εάν δεν έχεις αυτή την δυνατότητα του ολοκληρωτικού ελένχου σε επίπεδο εξουσιών, και μετεχώντων οι οποίοι δεν σέβονται το Σύνταγμα, θέλουν να ονομάζονται Έλληνες, ενω δεν είναι, ούτε και Δημοκράτες είναι αποδεδειγμένα, μην ορκίζεσαι υποκριτή.
  • Βαρύς ο χαρακτηρισμός, όμως μόνο φασίστες οι οποίοι γνωρίζουν αντι διευθέτησης μεθοδεύουν διώξεις και κατασχέσεις.
  • Η διαδικασία ορκωμοσίας γίνεται ώστε ο πολιτευτής να αποδεχθεί το σεβασμό στο Σύνταγμα. Το Σύνταγμα εχει μια σειρά διατάξεων. Εάν δεν μπορείς να τις σέβεσαι και να τυνχάνουν της αποδοχής σου, προσβάλεις τον Πολίτη το θεμέλιο της λαικής κυριαρχίας. 
  • Προσβολή ίσον τιμωρία. Διότι γνωρίζεις οτι λαική κυριαρχία χωρίς την μονάδα πολίτης δεν υπάρχει.
Αποστέλλεται στον κ.Πρωθυπουργό της Ελλάδας σε μορφή ευχετήριας κάρτας.

Γλυφάδα η πόλη των αδαών πολιτευτών που επιθυμούν την πλαισίωση, 26.12.2010

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιώργος Παπανδρέου Πρωθυπουργός της Ελλάδας και το φωτογραφικό αρχείο του στο Flickr by YAHOO. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">