ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Kοινωφελή επιχείρηση Ανάπτυξης και Πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας 6.12.2010


 
Αύριο στίς 7:00 μ.μ θα γίνει συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Γλυφάδας στην οδό Άλσους 15,  ημέρα Τρίτη και ώρα 7.00 μ.μ. με  θέμα:

Έγκριση της με αρ. 58/2010 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης και Πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας, που αφορά τη μετατροπή της σε κοινωφελή επιχείρηση, έγκριση της οικονομοτεχνικής μελέτης, του κανονισμού του προσωπικού και της οικονομικής διαχείρισης.

  • Θα παρακαλούσα θερμά τον Δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη μετά το πέρας και την ολοκλήρωση να καλέσει την κυρία Πετραλιά να εγκαινιάση μελλοντικά το νέο κέντρο Πολιτισμού που θα στεγαστεί στο Παλιό Δημαρχείο διότι εχει συμβάλει σημαντικά στο τοπικό πλαίσιο Πολιτισμού όπως και οι αρμόδιοι απο το 1977 μέχρι και σήμερα.
  • Επίσης πρέπει ο Κώστας Κόκκορης σε συνεργασία με τον πρώην Δήμαρχο κ. Σφακιανάκη να φροντίσουν ώστε ο κ.Αγγούρης να αναλάβει πάλι τον τομέα Πολιτισμού της Γλυφάδας. διότι πολλοί με κατηγορούν χωρίς να γνωρίζουν τις ενεργειες μου, και το αποδεδειγμένα απόλυτα έλλειμα ενδιαφέροντως πλαισιωτών και αρμοδίων σε τοπικό επίπεδο.
  • Ελπίζω οτι αύριο δεν θα εχω άδικο στήν όποια ενέργεια μου διότι σας ενημέρωσα με επάρκεια απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Οταν η επιθυμία σας είναι η στήριξη, και η ψήφιση καθώς και η πλαισίωση σε θέσεις αρμοδίων, να έχετε τη δυνατότητα εκ των υστέρων να εκπροσωπείτε, διαφορετικά είσαστε παράσιτα πλαισιωτές.
  • Η δική μου δυναμική είναι ένα της χιλίοις, μέχρι σήμερα δεν διαπίστωσα οτι ισχύει κάτι ανάλογο σε επίπεδο πλαισιωτών. ( Θέλω να πω ότι μπορώ να αλλάξω η να παρέχω το ένα της χιλίοις, κάποιοι άλλοι προσπαθούν πολλά χρόνια να πείσουν το σύνολο οτι έχουν υπέρδυνάμεις, εν συνεχεία βάση του έργου και της δυναμικής τους αποδεδειγμένα δεν έχουν ούτε το ένα της χιλίοις προσφορά. Είναι παράδοξο να πιστεύει κάποιος εκλεγμένος ότι μπορεί να αλλάξει στη Γλυφάδα μέσα σε λίγες ημέρες η και μήνες το Δάσος κακώς κειμένων. Η ενδεδειγμένη διαδικασία είναι να ξεκινήσεις απο μεμονομένα δένδρα που πράγματι εκεί έχεις την δυνατότητα αλλαγών. Ελπίζω το μήνυμα να είναι σαφές.) ok mister kokkoris
Γιάννης Κουρδομένος
 
Glyfadaweb 2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Kοινωφελή επιχείρηση Ανάπτυξης και Πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας 6.12.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">