ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι ο βασικός αρμόδιος. 27.12.2010

  • Είμαι σαφής διότι ο αρμόδιος αναρμόδιος κ. Ιωάννης Λασκαρίδης του Ε.Σ.Ρ μετά απο σειρά αιτήσεων για την κατάθεση δικαιολογητικών βεβαίωσης λειτουργίας αρνήθηκε, θέτωντας ως όρο κατάθεσης, ενώ είχα καταθέσει, προκύρηξη που ουδέποτε έγινε, και παράλληλα ενω γνώριζε, υπέγραψε δίωξη κατά εμού. Άρα απόλυτα αναρμόδιος, δεν θα δημοσιοποιήσω πολλά δεν χρειάζεται, είναι αρμοδιότητα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
  • Δημοκρατικότητα ίσον αύριο στην ψηφιακή οι αρμόδιοι να δημιουργήσουν το πλαίσιο ώστε σε μια συχνότητα να υπάρχουν δημοτικά και τοπικά μέσα σε επίπεδο δήμων του Ν.Αττικής.
  • Αυτό είναι εφικτό εάν ο νομοθέτης πλήν των ευρωπαικών οδηγιών θεσπίσει μια διάταξη ώστε ένας φορέας να αναλάβει την αναμετάδοση ενημερωτικών κ.α. μεταδόσεων απο κάθε Δήμο του Ν.Αττικής σε μια κεντρική μονάδα μεταδόσεων.
  • Ποιοί είναι οι λόγοι δημιουργίας μιας τέτοιας διάταξης; Πρώτον, διότι πρέπει βάση του ότι οι συχνότητες είναι δημόσια αγαθά, άρα κτήμα του συνόλου των πολιτών, οι πολίτες σε κάθε δήμο να είναι μέτοχοι των αγαθών.
  • Βάση των όσων έχουν ισχύσει μέχρι σήμερα δεν θα επισέλθω σε λεπτομέρειες η όλη δομή της ιδιωτικής ραδιοτηλεόρασης με το πλαίσιο συγκέντρωσης και μετόχων είναι απόλυτα Αντισυνταγματική. Έρχεται σε ευθεία σύγκρουση το σύνταγμα με το νομικό μεταγενέστερο πλαίσιο. Αυτό διότι τα δημόσια αγαθά είναι ιδιοκτησία του κάθε πολίτη και του συνόλου των πολιτών. Η πολιτεία παρέχει το δικαίωμα σε κάποιους εκμετάλευσης των δημοσίων αγαθών, οι οποίοι φροντίζουν να έχουν κάποιους μετόχους.
  • Είναι το σύνολο των πολιτών μέτοχοι επι ίσοις όροις στήν κοινή ιδιοκτησία τους;
  • Το σύνολο των πολιτών δεν μετέχουν ενεργά, είναι απλά παθητικοί αποδέκτες, παθητικοί αποδέκτες ελενχώμενης παράνομα ενημέρωσης, του κάθε ιδιοκτήτη μέσου που δεσμεύει το δημόσιο αγαθό, και παρέχει ελλειπή ενημέρωση.(Διότι μετά απο σειρά δικών μου προτροπών για συγκεκριμένο θέμα οι κ. της Δημοσιογραφίας δεν παρουσιάζουν την αλήθεια.) Αρα με αποδείξεις κάνουν δέσμευση παράνομα δημοσίων αγαθών ιδιοκτησίας των πολιτών και δικής μου, οι οποίοι ούτε μετέχουν, ούτε ενημερώνονται με επάρκεια, διότι η ενημέρωση είναι κατασκευασμένη.
  • Είναι βασική αρμοδιότητα Γλυφαδιώτη, ο οποίος τυνχάνει, χωρίς τίποτα να κάνει, της θέσεων του περιφερειάρχη. Ο κ.Σγουρός να φροντίσει ώστε το σύνολο των Δήμων Ν.Αττικής να έχουν ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή στα δημόσια αγαθά. Τουλάχιστον αυτό θα έκανα άμεσα διότι είναι εύκολα υλοποιήσιμο και καλύπτει απόλυτα Δημοκρατικά και Συνταγματικά τα ερτζιανά.
Αυτά τα λίγα πρός το παρών, απο τον πρωτεργάτη.

Γιάννης Κουρδομένος

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας, είναι ενα απο τα λίγα αντιδιαπλεκόμενα blog.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι ο βασικός αρμόδιος. 27.12.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">