ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Αλεξάνδρα Πάλλη πάει στη Ντόρα με δώρo κινητό για όλους


Το όνομα της Αλεξάνδρας Πάλλη, είναι μεταξύ εκείνων που ξεχωρίζουν από τη λίστα την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η Δημοκρατική Συμμαχία, ως μελών της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος που ίδρυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφέρει το ρεπορτάζ του Δημοσθένη Μαρίνου στο statesmen. Η Διοικούσα Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας αποτελείται από 20 στελέχη, που συνθέτουν την frontline συνεργατών την οποία εμφανίζει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν και επιμέρους ειδικοί ρόλοι για τον Γιάννη Οικονόμου (εκπρόσωπος Τύπου), τον Δημήτρη Ζαφειριάδη (υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού) και τον Πάνο Αντωνόπουλο (υπεύθυνος Οργανωτικού).

Η Αλεξάνδρα Πάλλη, κόρη της πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Καραμανλή, Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, έχει δραστηριοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στα κοινά, στον χώρο του ΕΒΕΑ, στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου συμμετέχει. Στον… περιβάλλοντα χώρο της Ρηγίλλης, αποτελούσε κοινό μυστικό η επιθυμία της Αλεξάνδρας Πάλλη να κατέβει στην πολιτική, προκειμένου να κληρονομήσει την «εκλογική προίκα» της μητέρας της, στη Β’ Αθηνών.

Στο πλαίσιο ενός τέτοιου σχεδιασμού, η Αλεξάνδρα Πάλλη είχε εκδηλώσει νωρίς τη φιλοδοξία της να είναι υποψήφια Δήμαρχος Γλυφάδας με τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να κάνει το πρώτο, σημαντικό βήμα στο προσκήνιο, η επιλογή της Ρηγίλλης να δώσει το χρίσμα στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη όμως, της «έκοψε τα φτερά».

Η δυσφορία της κας Πάλλη ήταν έντονη, μετά όμως από πιέσεις και ζυμώσεις, δέχτηκε να υποχωρήσει, και να συνταχθεί με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει τη Γλυφάδα στον έλεγχο της Κεντροδεξιάς, χάνοντας τον Δήμο για ελάχιστες ψήφους.

Η σημερινή εξέλιξη δείχνει ότι η Αλεξάνδρα Πάλλη αποφάσισε να γκρεμίσει τις γέφυρες με τη Ρηγίλλης, και το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στη στάση που θα κρατήσει η μητέρα της, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, η οποία θα έμπαινε στη Βουλή αν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εκλεγόταν Δήμαρχος Γλυφάδας, και είχε πιέσει την Αλεξάνδρα Πάλλη να βάλει νερό στο κρασί της.

Η 20αδα της Διοικούσας Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, απαρτίζεται από τους: Κώστα Αναστόπουλο (πρώην δήμαρχο Ύδρα), Γιώργο Ανδρέου, Νίκη Αραμπατζή, Στέφανο Γεωργιάδη, Δημήτρη Γιαννουλάκη (υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης), Γιάννη Γκλαβάκη (πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ), Παύλο Καμάρα (πρώην δήμαρχο Πεύκης), Μιλτιάδη Καράτζη, Θάνο Καρβέλη, Βάσω Κόλλια (στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή), Θόδωρο Κοτσώνη (πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, και κουμπάρος του τέως πρωθυπουργού), Ιουλία Κωστάκη, Αλεξάνδρα Πάλλη, Γιώργο Παπαγεωργίου (στενός συνεργάτης του Γιώργου Σουφλιά, πρώην υφυπουργός Υγείας), Ελπιδοφόρο Παππά, Γιάννη Σταύρου, Νίκο Ταχιάο (κομματικό στέλεχος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, άλλοτε συνεργάτης του Γιώργου Αλογοσκούφη), Αθηνά Τραχήλη, Σέργιο Τσίφτη (πρώην Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, διοικητής του Εθνικού Τυπογραφείου, από την ομάδα των «καραμανλικών»), Κώστα Υφαντή.

  • Παράλληλα με την εγγραφή στο κόμμα της Ντόρας παίρνεις δώρο κινητό και σύνδεση, απο τους χρηματοδότες και υποστηρικτές.
Glyfadaweb 2010  
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Αλεξάνδρα Πάλλη πάει στη Ντόρα με δώρo κινητό για όλους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
    f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">