ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τρομοκρατία - Οι Καραγκιόζηδες του Αντέννα tv Και Κυβερνητική Χειραγωγούμενη Παραπληροφόρηση. 5.12.2010



Απόσπασμα Βίντεο Απο το Κατευθυνόμενο Δελτίο Παραπληροφόρησης και Χειραγώγησης των Πολιτών. Αρχικά ακούγετε οτι ανακάλυψαν ''Γιάφκα'' με βάρυ οπλισμό. (εχει επικρατήσει ο όρος) .........ήταν πολύ βαρύς ο οπλισμός, 50άρια Οπλοπολυβόλα, Αντιαρματικές Ρουκέτες, Βόμβες TNT ισχύος, κ.α. (Μόνο Πληρωμένα Τομάρια Χαρακτηρίζουν Δημόσια Σήμερα 9άρια Πιστόλια,  δύο  Scorpion, και 200 γρ. TNT που δεν είναι αρκετό ούτε για κροτίδες, βαρύ οπλισμό.)
''Μεταξύ μας κ.Στρατηγέ έχουμε γνώσεις και γνωρίζουμε καλά ποιός είναι βαρύς οπλισμός. Προφανώς οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι καθώς και οι δημοσιογραφίσκοι που δεν έχουν υπηρετήσει την πατρίδα και δεν εχουν γνώσεις πολεμικού υλικού και οπλισμού, προσπαθούν δόλια να χειραγωγήσουν και διαμορφώσουν την άποψη των πολιτών που θέλουν οι πολίτες να θεωρούν οτι κινδυνεύουν απο τρομοκράτες με βαρύ οπλισμό.''
Πολιτικοί  διαπλεκόμενοι και οι εξουσίες που τους υπηρετούν, σε καθημερινή βάση διώκουν αθώους πολίτες με το πρόσχημα δήθεν οτι είναι μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.
Η Πραγματικότητα είναι αποδεδειγμένα οτι Αρχιτρομοκράτες είναι οι Πολιτικοί μέσω των εξουσιών, και τα Αφεντικά τους οι διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες Μ.Μ.Ε.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Γιάννης Κουρδομένος

  • (Να μασάτε την καραμέλα των Μ.Μ.Ε και να φτύνετε τα κουκούτσια της παραπληροφόρησης. Ο οπλισμός χαρακτηρίζεται ελαφρύς μαλάκες και το υπογράφω γιατί με την αποδεδειγμένη παραπληροφόρηση θα ξεχάσουμε και αυτά που γνωρίζουμε και πρέπει να είναι πάγιο δεδομένο όλων.)
  • Εάν αύριο συλληφθεί κάποιος με ενα 9άρι ενα Scorpion και δυο χειροβομβίδες και κατηγορηθεί, θα κατηγορηθεί για βαρύ οπλισμό, ενω είναι ελαφρύς. Κάνετε οι των Μ.Μ.Ε έγκλημα και είστε κατάπτυστοι διότι επηρεάζεται την κοινή γνώμη και παράλληλα την ελενχόμενη απόλυτα δικαιοσύνη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τρομοκρατία - Οι Καραγκιόζηδες του Αντέννα tv Και Κυβερνητική Χειραγωγούμενη Παραπληροφόρηση. 5.12.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">