ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη Ο Πολιτισμός Πανοραμικά 15.1.2011


  • O Πολιτισμός πανοραμικά πρίν απο λίγο, και ενω περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης ξεπουλήματος του πρώην αεροδρομίου ώστε να διαπιστώσουμε την μελλοντική μετεξέλιξη του Πολιτισμού.
  • Επιπλέον σε αυτό το πλάνο υπάρχουν οι 700 συμπολίτες μας που ''ξέχασαν'' να πληρώσουν την εφορία για ακίνητα πάνω του ενός εκατομμυρίου.
Το κανάλι στο youtube ονομάζεται glyfadalivewebtv γιατί είμαστε στο στάδιο σχεδιασμού ώστε μελλοντικά το youtube να παρέχει real  live stream.
Είναι θέμα χρόνου και με τον εκσυχρονισμό θα περάσει στο επόμενο στάδιο περισσότερο προηγμένα απο τους υπόλοιπους σε ποιότητα 3D.
Υπάρχει η συνύπαρξη δισεκατομμυρίων πολιτών σε όλο τον πλανήτη, σε τοπικό επίπεδο χιλιάδων πολιτών και το βασικό δεδομένο απόλυτου μιμητισμού .π.χ. FACEBOOK, δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη υλοποίηση.
Θέλω να πω απλά, εάν δεν κάνεις μια πρόταση η ενα σχεδιασμό δεν αλλάζει τίποτα.
Το μέλλον ανήκει σε υλοποιήσεις Multi Real Talk, που σημαίνει σε ενα δημοφιλές διεθνές μέσο όπως είναι το youtube η και το FACEBOOK να υπάρχει η δυνατότητα Multi Real Talk με όσους η όσες επιθυμείς δημόσια δωρεάν και σε υψηλή ποιότητα Βιντεοανάλυσης σε κανάλια εξειδικευμένα.
Οσο και να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τα ΜΜΕ, μελλοντικά είναι τελειωμένα.
Θα περάσουν όλα μέσω της τηλεόρασης και οι επιλογές θα είναι δισεκατομμύρια, άρα ο πολιτισμός χωρών και ο τοπικός θα εξαφανιστεί απόλυτα.
Ηδη σήμερα μετά απο 37 χρόνια βάση του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης του πολιτισμού απο σχεδιασμό απολίτιστων, εχουν πετύχει κατα το ήμισυ τον στόχο τους.
Αυτή είναι προσωπική άποψη, και απολίτιστοι διότι βάση δόλιου σχεδίου ξεκίνησαν όλα με στόχο την εξόντωση κάθε στοιχείου που ενώνει τον κάθε λαό με  ιστορική διαδρομή, ώστε να ασκούν την απόλυτη εξουσία με όφελος ουσιαστικό λίγων, οι υπόλοιποι και υπόλοιπες απλά να ακολουθούν κάποια δεδομένα μιμητισμού.
Όταν αποδεδειγμένα ο πολιτισμός σε πολλά επίπεδα εχει αρχική αφετηρία μια χώρα την χώρα της φιλοσοφίας, του αθλητισμού, των τεχνών, των επιστημών, κ.α και σήμερα καλούνται όλοι και όλες να αρέσκονται σε οτιδήποτε μας λανσάρουν με πλύση εγκεφάλου, είναι δεδομένο οτι εχουν πετύχει το στόχο τους. ( Πολλά απο αυτά που δήθεν σου αρέσουν σου τα εχουν περάσει μέσω πλύσης εγκεφάλου. ) Απλό παράδειγμα μέτρια προιόντα μουσικής εάν τύχουν της στήριξης όλων των ραδιοτηλεοπτικών θα γίνουν μεγάλες επιτυχίες, και το αντίθετο. Στη συνέχεια μέσω της πλύσης του εγκεφάλου σου αρέσουν. Υπάρχει εθισμός σε ολα τα επίπεδα, και μιμητισμός.
Πολλά απο αυτά που γίνονται με επιτυχία σήμερα απο κάποιους που ανακάλυψαν πρόσφατα το φεγγάρι, είχαν αρχική αφετηρία.
Σήμερα δεν υπάρχει φιλοσοφία, η κοινή ''φιλοσοφία'' όλων είναι πως θα μιμηθούν καλύτερα το οτιδήποτε, και πως θα κλέψουν βάση των προτύπων τους μιμητικά.
Δεν υπάρχει ενδεδειγμένο πρότυπο ανώτερο αυτών που αρχικά σχεδίασαν, και σχεδίασαν άμμεση Δημοκρατία και όχι τους απατεώνες του παρόντος και το Μοντέλο τους.
Διαχρονικά η ίδια άποψη, απο το οποιοδήποτε μέσο και ενάντια σε συκοφάντες, ψεύτες, απατεώνες, κάπηλους, αναξιοκράτες, αντιδημοκράτες, κ.α. μην ξεπουλάτε, κρατήστε έστω σε επίπεδο γνώσης τα στοιχειώδη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη Ο Πολιτισμός Πανοραμικά 15.1.2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">