ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ολυμπιακός Ηρακλής 2-0 Όλα τα βίντεο 5.1.2011


  • O Oλυμπιακός δεν έπαιξε σε κανένα σημείο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ωστόσο, ακόμα και με κατεβασμένη ταχύτητα, δεν ήταν δυνατό να αντιμετωπίσει πρόβλημα από έναν Ηρακλή που δεν πίστευε ότι μπορεί να φύγει με κάτι από το Φάληρο. Ο "γηραιός" ήταν ανύπαρκτος επιθετικά και στη μόνη φάση που παίκτης του βρέθηκε στην περιοχή των Πειραιωτών, ο Σολτάνι προτίμησε να εκβιάσει το πέναλτι παρά να σουτάρει από καλή θέση.

    Ο Νταβίντ Φουστέρ ήταν όλα τα λεφτά στην επίθεση του Ολυμπιακού. Παρότι αγωνιζόταν σε θέση περιφερειακού επιθετικού, γύριζε πολύ πίσω, κατέβαζε την μπάλα, βοηθούσε ανασταλτικά και μοίραζε παιχνίδι. Και φυσικά ήταν εκείνος που έλυσε το "γόρδιο δεσμό", αφού οι συμπαίκτες του τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε έναν εξαιρετικό Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος έκανε πάμπολλες θεαματικές αποκρούσεις και στο φινάλε κέρδισε το χειροκρότημα από τους οπαδούς της παλιάς του ομάδας. Ο Νταβίντ Φουστέρ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, όταν ο Ρόμενταλ σούταρε, ο Ελευθερόπουλος απομάκρυνε και η άμυνα του Ηρακλή δεν πρόλαβε την προβολή του Ισπανού.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο, με τους Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Μιραλάς και Πάντελιτς να στέκονται άξιοι συμπαραστάτες του Φουστέρ. Αντίθετα, αδύναμος κρίκος της "ερυθρόλευκης" αλυσίδας ήταν ο Άλμπερτ Ριέρα, που ήταν σαν να μην βρίσκεται στο γήπεδο.

    Στο 72' ήρθε η φάση που "κλείδωσε" τη νίκη για τον Ολυμπιακό. Ο Καρίμ Σολτάνι βρέθηκε στην περιοχή του Ολυμπιακού, ντρίμπλαρε τον Ποτουρίδη, αλλά αντί να σουτάρει, προτίμησε να "βουτήξει", με τον διαιτητή Κωνσταντινέα να του βγάζει σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο προπονητής του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης, διαμαρτυρήθηκε έντονα, και ακολούθησε τον παίκτη του στα αποδυτήρια.

    Με το παιχνίδι να έχει ουσιαστικά κριθεί, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε "λύθηκαν", ανέβηκαν για να ψάξουν το δεύτερο γκολ και τελικά το πέτυχαν όταν ο Φουστέρ άφησε στον Πάντελιτς, ο οποίος αφού "άδειασε" εντυπωσιακά τον Χοσέμι και με ωραίο σουτ έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα.

    Στο γήπεδο βρέθηκε και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς των "ερυθρολεύκων".
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολυμπιακός Ηρακλής 2-0 Όλα τα βίντεο 5.1.2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">