ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοκρατικές προβλέψεις 2011 (Γλυφάδα 3.1.2011)

Αυτό το χρόνο που διανύουμε σε τοπικό επίπεδο πρέπει να υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές και σχεδιασμός απο μηδενική βάση, ώστε να υπάρξει έστω και αύριο διαφοροποίηση, και αλλαγές σε παγιομένα διαχρονικά λάθη και αγκυλώσεις που συντηρούν μια διαρκή στασιμότητα στήν Γλυφάδα.
Και είναι βασική αρμοδιότητα προτίστως του Δημάρχου ο οποίος έτυχε της στήριξης και αποδοχής των περισσοτέρων, να οικοδομήσει και να δημιουργήσει την ουσιαστική αναβάθμιση σε πολλούς τομείς.
Ουσιαστική αναβάθμιση σημαίνει σεβασμό στις προτάσεις των Δημοτών, αξιολόγηση αυτών, αξιοποίηση των καλύτερων προτάσεων, και παράλληλα σωστή πλαισίωση καίριων θέσεων απο γνώστες του αντικειμένου.
Γνωρίζουμε οτι στην Γλυφάδα οι εκλεγμένοι εχουν αδρανήσει πάρα πολλά χρόνια και δεν εχουν απορροφήσει εκατομμύρια ευρωπαικών κονδυλίων, που μπορούν να αξιοποιηθούν εαν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες αρχικά στον τομέα Πολιτισμού.
Είναι ο συγκεκριμένος τομέας που πρέπει ο Δήμαρχος να επικεντρώσει την προσοχή του, να απορροφηθούν κονδύλια, ωστε να μην υπάρχει ούτε η δική μου διαχρονική δυσαρέσκεια.
Ήταν το βασικό ζητούμενο προτάσεων επι προτάσεων, απορρόφηση ευρωπαικών κονδυλίων και ενίσχυση του τοπικού πολιτισμού σε όλα τα επίπεδα, και όλους τους φορείς, και δημιουργία στο πλαίσιο διάσωσης του τοπικού πολιτισμού  γέφυρας (μέσου τοπικού).
Γνωρίζωντας οτι ιδιώτες διαπλεκόμενοι ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια εχουν απορροφήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρωπαικών κονδυλίων.( Οι κύριοι μή κακομοίρηδες εφοπλιστές, και εκδότες.)
Ο Δήμος Γλυφάδας και οι αρμόδιοι, σε προγενέστερο χρόνο είχαν καθολική αδυναμία.
Εαν υπάρχει στον ιδιο βαθμό η ίδια καθολική αδυναμία, θα σκεφτώ οτι οι εκλεγμένοι συμπολίτες μας είναι όργανα της διαπλοκής.
Αυτό είναι το αρχικό βήμα.
Η πρόταση έγινε.

Γνωρίζοντας όλοι και όλες οτι υπάρχει σημαντικό έλλειμα ενημέρωσης στη βάση που απαιτείται, και καμία γέφυρα σύνδεσης όλων των φορέων σε επίπεδο Δήμου και Νότιας Αθήνας.
Πρέπει κάποιοι να αναλάβουν μέσω του Γλυφαδιώτη περιφερειάρχη, να υπάρξει πρόταση, ενημέρωση, και ενα σύνχρονο μέσο στη Νότια Αθήνα. (Αυτοί που στο παρελθόν αδράνησαν εγκλημάτισαν.)
Δεν με καλύπτει τίποτα τοπικό του παρόντος, όπως και χιλιάδες άλλους και άλλες στα νότια.
Επίσης, το να ανεβάσω μια σύνχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα ως ιδιώτης ακόμα και αύριο, μια ακόμα σε αυτές που υπάρχουν δεν αλλάζει τίποτα.
Και εκατό να υπάρχουν, δεν καλύπτουν το μεγαλύτερο τμήμα δημοτών, δεν καλύπτουν ουτε εμένα.
Ήταν, και ειναι άλλες οι προσδοκίες, Γέφυρα Πολιτισμού σε μια εποχή διάλυσης σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος, πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε ένας τοπικός φορέας να συγκεντρώσει το σύνολο των μετεχώντων σε τοπικά ΜΜΕ  και φορείς αθλητικών σωματείων, συλλόγων, της εκκλησίας κ.α να γίνει ενημέρωση και εν συνεχεία να υπάρξουν συνθήκες κοινής δράσης.
Αυτή είναι η Γέφυρα Πολιτισμού.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοκρατικές προβλέψεις 2011 (Γλυφάδα 3.1.2011) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">