ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας 23.1.2011 - Κοπή Πρωτοχρονιατικης Πίτας (slideshow)



Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΣΤΙΒΟΣ

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΙΣ 23/1/2011

Στο ξενοδοχείο CONGO PALACE την 23η Ιανουαρίου,o Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ έκοψε με μεγάλη επιτυχία την παραδοσιακή βασιλόπιτα, με την ευλογία του Αιδεσιμότατου , πατέρα Γεωργίου- Φειδόπουλου. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν και που με την συμμετοχή τους, το έτος 2010, στα Διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα έφεραν τον Γ.Σ Γλυφάδας στην Νο 7 θέση Πανελλαδικά.

Τίμησαν με την παρουσία τους τον ΓΣ Γλυφάδας η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιλένα Αποστολάκη, ο Περιφερειάρχης ,κ. Ιωάννης Σγουρός , ο Δήμαρχος κ.Κόκκορης Κώστας, ο βουλευτής κ. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σεβαστής Βασίλειος, ο κ.Λανδράκης Στέλιος, ο Γ.Γ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά κ. Κουρής Μιχάλης , οι αντιδήμαρχοι , Κόκκορης Γεώργιος και Γεωργούλας Στάθης,η κα Αθήνα Λιγνού και ο κ. Παπαδόπουλος Οδυσσέας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νικηφόρος Τσαρούχας, Δάφνη Μπίλια –Χαρίση, Καραμηνά Εύη, Μερίκου Παγώνα , Μπενέτος Φώτης, Παπαδημητρίου Βασιλική, Βίγκλας Δημήτριος, ο αντιπρόεδρος του δημ. συμβουλίου κ. Αγγελόπουλος Γεώργιος, ο αντιπρόεδρος Αθλ.Οργαν.κ. Σιότροπος Ιωάννης,από τον ΣΕΓΑΣ η κα Αργυτάκη Ξένια και Χονδροκούκης Κυριάκος,οι πρ. αντιδήμαρχοι κ.κ Καραπανος Δημήτριος , Λεβετσοβίτης Νίκος , Στάμου Ευάγγελος και η μητέρα του κα Στάμου, η Διευθύντρια SPECIAL OLYMPICS,κα Άρτεμις Βασιλικοπούλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, κ.Μαδιάς ,οι πρ. αντιπρόεδροι του Αθλ.Οργ.κ.κ. Κιρμιζογλου Κώστας και Βοργιάς Σωτήρης κ. , ο πρ. πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Ασλανίδης Ευάγγελος, οκ. Λούμος Χρήστος , οκ. Αγγελοπουλος Γεώργιος πρ. προεδρος ΔΣ και ο κ. Παπατσαρούχας Ιωάννης..

Από τον ΓΣ Γλυφάδας ,ο πρόεδρος κ.Ανδρέας Καγκελάρης ,το ΔΣ και πλήθος γονέων , αθλητών-αθλητριών .Επίσης βραβεύθεισαν, πολλά παιδιά ΑΜΕΑ, πρωταθλητές Ελλάδος SPECIAL OLYMPICS .Από τον Τοπικό τύπο, παρευρέθησαν και βραβεύθεισαν , από τα ΝΕΑ, οι εκδότες κ. Χριστόδουλος Λούβρος και Χαμπάκης Ιωάννης , από την εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ η κα Έφη Φιλιπποπούλου , Από την Φωνή του δημότη ο κ. Ηλίας Ζαχαριάδης και από την Λάμψη ο κ. Παπαδάκης Νίκος .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας 23.1.2011 - Κοπή Πρωτοχρονιατικης Πίτας (slideshow) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">