ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ.Σ.Γλυφάδας ΣΤΙΣ 23/1/2011 ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Στο ξενοδοχείο CONGO  PALACE  την 23η  Ιανουαρίου,o Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ  έκοψε με μεγάλη επιτυχία την παραδοσιακή βασιλόπιτα, με την ευλογία του Αιδεσιμότατου , πατέρα Γεωργίου- Φειδόπουλου.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν και που με την  συμμετοχή τους, το έτος 2010, στα Διασυλλογικά και Πανελλήνια  πρωταθλήματα έφεραν τον Γ.Σ Γλυφάδας στην Νο 7  θέση Πανελλαδικά.
Τίμησαν με την  παρουσία  τους τον  ΓΣ Γλυφάδας  η Υφυπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιλένα Αποστολάκη, ο Περιφερειάρχης ,κ. Ιωάννης Σγουρός , ο Δήμαρχος κ.Κόκκορης  Κώστας, ο βουλευτής κ. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σεβαστής Βασίλειος,    ο κ.Λανδράκης  Στέλιος, ο Γ.Γ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά κ. Κουρής Μιχάλης , οι αντιδήμαρχοι , Κόκκορης  Γεώργιος και Γεωργούλας Στάθης,η κα Αθήνα  Λιγνού και   ο κ. Παπαδόπουλος Οδυσσέας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ.κ. Νικηφόρος  Τσαρούχας, Δάφνη Μπίλια –Χαρίση,  Καραμηνά  Εύη, Μερίκου  Παγώνα , Μπενέτος Φώτης, Παπαδημητρίου Βασιλική, Βίγκλας Δημήτριος, ο αντιπρόεδρος του δημ. συμβουλίου κ. Αγγελόπουλος Γεώργιος, ο αντιπρόεδρος Αθλ.Οργαν.κ. Σιότροπος Ιωάννης,από τον ΣΕΓΑΣ η κα Αργυτάκη Ξένια και Χονδροκούκης Κυριάκος,οι πρ. αντιδήμαρχοι κ.κ  Καραπανος Δημήτριος , Λεβετσοβίτης Νίκος , Στάμου Ευάγγελος και η μητέρα του κα Στάμου, η Διευθύντρια SPECIAL OLYMPICS,κα Άρτεμις Βασιλικοπούλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, κ.Μαδιάς ,οι πρ. αντιπρόεδροι του Αθλ.Οργ.κ.κ. Κιρμιζογλου Κώστας και Βοργιάς Σωτήρης κ. , ο πρ. πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού  Ασλανίδης  Ευάγγελος, οκ. Λούμος  Χρήστος , οκ. Αγγελοπουλος Γεώργιος  πρ. προεδρος ΔΣ και ο κ. Παπατσαρούχας Ιωάννης.

Από τον ΓΣ Γλυφάδας ,ο πρόεδρος  κ.Ανδρέας Καγκελάρης ,το ΔΣ  και πλήθος γονέων , αθλητών-αθλητριών .Επίσης βραβεύθεισαν, πολλά  παιδιά  ΑΜΕΑ, πρωταθλητές Ελλάδος SPECIAL OLYMPICS .
Από τον Τοπικό τύπο, παρευρέθησαν και βραβεύθεισαν , από τα ΝΕΑ, οι εκδότες κ. Χριστόδουλος  Λούβρος  και Χαμπάκης Ιωάννης , από την εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ η κα Έφη Φιλιπποπούλου , Από την Φωνή του δημότη ο κ. Ηλίας Ζαχαριάδης και  από την Λάμψη  ο κ. Παπαδάκης Νίκος .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ.Σ.Γλυφάδας ΣΤΙΣ 23/1/2011 ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">