ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 24.1.2011 Μια Δημόσια Άποψη

΄
Κατα καιρούς εχω βάλει και άδικα κατά του συνόλου. Βέβαια για αυτό δεν ευθύνομε λόγω του ότι εχω υποστεί πολλά που κανείς δεν γνωρίζει.
Η αλήθεια είναι οτι και εγω σε μια κοινωνία μη δικαίου γίνομε άδικος.
Συγγνώμη απο όσους και όσες αδίκησα δημόσια, κάτι που ποτέ δεν τόλμησαν να πράξουν άλλοι.
Και συνεχίζω να εχω προσωπική δημόσια άποψη.
Θέλει περισσότερη δύναμη ψυχής να ζητήσεις μια δημόσια συγγνώμη, σε κάποιους που μπορεί να έχεις θίξει, η αδικήσει, απο το να συνεχίζεις την ίδια τακτική αυτών των λίγων που υπολείπονται  πολιτισμού, διότι μετά απο σειρά υπονομεύσεων αντί συγγνώμης συνεχίζουν με μεθοδεύσεις υπονομεύσεων.
Τέλος ευχαριστώ όσους και όσες συνδράμουν υπέρ της άποψης αναβάθμισης, και εκσυχρονισμού υπέρ του συνόλου του πρώην αεροδρομίου.
Είμαι αντίθετος σχεδόν με το σύνολο εκλεγμένων, και επιστημόνων και των προτάσεων τους για μητροπολιτικό πάρκο. (Διότι μπορεί να υπάρξει και να συντηρείται το πάρκο μόνο εάν υπάρχει πηγή εσόδων, και να μην βαρύνει οικονομικά τους Δημότες, άρα πρέπει να υιοθετήσουν την πρόταση δημιουργίας μίας αγωνιστικής πίστας που δημιουργεί προϋποθέσεις εσόδων σε ετήσια βάση και στη χώρα που πληρεί τις καλύτερες προϋποθέσεις.)
Ισχυροποίησα βάση της απόλυτης αλήθειας την δημόσια αποψη μου, και μπορώ να αντιπαρατεθώ και θα το κάνω με το σύνολο αυτών που επιθυμία τους είναι ο αναχρονισμός και τα κακώς κείμενα.

Επιτέλους όλοι και όλες γνωρίζεται με επάρκεια το πλαίσιο Πολιτικής και πολιτικών, και επιστημόνων, εχουν οδηγήση την χώρα σε πλήρη υπερχρέωση διότι οι σχεδιασμοί τους είναι επιπόλαιοι.

Πόσες δεκαετίες πίσω βρισκόμαστε απο τις υπόλοιπες χώρες;

Οι κ. Δημοσιογράφοι των τηλεοράσεων και μεγάλων ΜΜΕ δεν εχουν συνδράμει στο βαθμό που χρειάζεται ενημερώνοντας τον κόσμο, και πιέζοντας τους αρμοδίους.

Τετάρτη 26-1-2011 στις 12.30 στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), οδός Ακαδημίας 61, 1ος όροφος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 24.1.2011 Μια Δημόσια Άποψη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">