ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τετάρτη στις 6 μ.μ Παναθηναϊκός Τιρόλ Ίνσμπρουκ

 O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 6μ.μ την Τιρόλ Ίνσμπρουκ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πράσινοι που έχουν ξεκινήσει από την Κυριακή την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τετάρτης, με νίκη θα είναι και με τα δυο πόδια στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ κάθε πόντος που κερδίζεται στα δυο εναπομείναντα ματς στέλνει το τριφύλλι σε συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας (CEV Cup Challenge Round).

Για τον αγώνα με την Τιρόλ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης, δήλωσε : «Και αυτό το παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε όπως και τα προηγούμενα. Στόχος μας είναι πέρα από το να παίξουμε καλά και η νίκη.
Σε σχέση με το πρώτο ματς, η παρουσία του Ηλία Λάππα μας δίνει περισσότερες επιλογές στον τρόπο παιχνιδιού. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σκληρή ομάδα, με δύναμη στην επίθεση και πρέπει να είμαστε επιθετικοί στο σερβίς».
Από την άλλη, ο προπονητής της Τιρόλ Ίνσμπρουκ, Στέφαν Χρικιάνσκι ανέφερε : «Παλεύουμε πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα είτε αυτό μας δώσει τρεις βαθμούς είτε δυο, από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θεωρώ ότι θα παίξει καλύτερα από το πρώτο ματς. Χρειάζεται να προσέξουμε και τον Ηλία Λάππα αλλά και όλη την επιθετική λειτουργία του αντιπάλου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τετάρτη στις 6 μ.μ Παναθηναϊκός Τιρόλ Ίνσμπρουκ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">