ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοτική Αστυνομία Αθηνών και φασιστική μεταχείρηση αστέγων. 7.1.2011

Τις προηγούμενες ημέρες δημοτικοί αστυνομικοί κλωτσούσαν και έβριζαν αστέγους στο κέντρο των Αθηνών.
Δια της βίας και με κλωτσιές απο πεζόδρόμια στα οποία εχουν βρει καταφύγιο τους έδιωχναν.Ενω συνταγματικά, νομικά, και βάση του κανονισμού των ΟΤΑ έχουν υποχρέωση οι κυβερνώντες, και οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι να παρέχουν στέγη σε όλους. Το ανάλγητο κράτος και οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και οι εκάστοτε Δήμαρχοι, καθώς και οι υπαλληλίσκοι τους κάνουν σαφή καταπάτηση του Συντάγματος, του όρκου που έχουν δώσει, δεν σέβονται απολύτως τίποτα είναι κατάπτυστοι.

Είναι κοινός αμοιβόμενοι, και δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα τέτοιων πρακτικών έναντι ακόμα και των αστέγων.
Έχουμε ενδεικτικό παράδειγμα στήν Γλυφάδα που άστεγο με εντολή του πρώην Δημάρχου Σφακιανάκη και διαταγή Σαββαίδη του εγκληματία εισαγγελέα Δημήτρη Σαββαίδη ο οποίος έδωσε εντολή εγκλεισμού αστέγου σε ψυχιατρείο, ενω είχαν υποχρέωση Δήμαρχος και πολιτεία να παρέχουν στέγη, τροφή, και χρήματα.

Εγκληματίες πλαισιωτές, και οταν υπήρξε η δική μου διαμαρτυρία οι φασίστες αστυνομικοί, με συνέλαβαν, με γροθοκόπισαν, μου έστησαν κατηγορητήριο για εξύβριση και αντίσταση κατά των αρχών, και με οδήγησαν κατηγορούμενο και δικάστικα απο άλλους φασίστες δικαστές που πάντα λαμβάνουν σοβαρά υπ'όψιν μόνο της ψευδείς κατηγορίες, στημένες, αστυνομικών.
Αυτο το μπορδέλο που εχετε δημιουργήσει θέλει μπουρλότο.

Αυτή είναι η αλήθεια δημόσια, και υπάρχουν πολλά ακόμα, για να εχει το δικαίωμα ο κ. Κόκκορης να με θέτει εκτός απο όλα στο Δήμο που εγω έχω εντοπιότητα, ενω οι περισσότεροι δεν έχετε.

Γιάννης Κουρδομένος.

ΥΣ: O Δημήτρης Σαββαίδης, είναι αυτός που το 1999 έδωσε διαταγή για κατάχρηση εξουσιών, και μου έκαναν δίωξη και κατάσχεση με απόλυτη παράβαση οικογενειακού ασύλου, ενω δεν υπήρχε τέλεση παράνομης πράξης ώστε να δικαιολογεί παρέμβαση και παραβίαση οικογενειακού ασύλου.
Δημήτρη Σαββαίδη δημόσια γράφω δηλώνω οτι είσαι εγκληματίας.
Δεν ξεχνάω την αλητεία δικαστικών και αστυνομικών.

Λόγω του ότι ήταν παρόντες τουλάχιστον 100 συμπολίτες μας οι οποίοι εκ των υστέρων δεν ομιλούν
έπεται συνέχεια. ( Ενημερώστε τον Δήμαρχο σας )
Ένας εξ αυτων των μαρτύρων πλαισιώνει σήμερα θέση  δημοτικού συμβούλου Γλυφάδας , και γνωρίζει οτι ούτε εξύβριση των αστυνομικών υπήρξε ούτε αντίσταση, εξύβριση μόνο για τους αρμοδίους αναρμόδιους που κάνουν καταπάτηση του Συντάγματος.
Ο άνθρωπος Βρίσκεται στην παράταξη Βαρβιτσιώτη.
Ενω ο Κόκκορης επέλεξε να βρίσκομε εκτός.
Εντός βρίσκονται άτομα που γνωρίζουν;
Γνωρίζουν τι ισχύει Συνταγματικά και Νομικά;
  • Γνωρίζουν τι ισχύει στόν κανονισμό των ΟΤΑ, και ποιές είναι οι υποχρεώσεις τους;
  • Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να αμοίβουμε εκατοντάδες πλαισιωτές σε τοπικό επίπεδο, που θεωρούνται κατάλληλοι των θέσεων και αρμόδιοι.
  • Οι εκατοντάδες κοινά αμοιβόμενοι αποποιούνται των ευθυνών τους, και δεν είναι ικανοί και άξιοι σε περιπτώσεις λίγων η και ενός αστέγου όπως στήν Γλυφάδα, να διευθετήσουν σεβόμενοι το ρόλο τους.
  • Γνωρίζω καλύτερα απο όλους σας πως λειτουργεί το σύστημα και η ανάλγητη κοινωνία σε περιπτώσεις λίγων ανθρώπων.
  • Κύριοι κυρίες πλαισιωτές είσαστε ανάξιοι.
Και το παρών αποστέλλεται στήν σημερινή Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοτική Αστυνομία Αθηνών και φασιστική μεταχείρηση αστέγων. 7.1.2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">