ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Beyonce έχει κερδίσει 87 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες (βίντεο)


  • Το περιοδικό Forbes υπολόγισε οτι η Beyonce έχει κερδίσει 87 εκατομμύρια δολάρια κατά τους τελευταίους 12 μήνες, καθιστώντας την μεγαλύτερη popstar.
  • Η κοπελίτσα τα αξίζει, παίζοντας στο παγκοσμιοποιημένο σκηνικό, και λίγα είναι, μπορεί να κερδίσει πολύ περισσότερα.
Εγώ απο το 1989 δεν εχω κερδίσει απολύτως τίποτα, και δεν εχω εισόδημα στη χώρα μου, είμαι υποχρεωμένος όμως να πληρώνω τους πλαισιωτές, φόρους, πάγια, απάγια,  αιτήσεις, δικηγόρους, δικαστήρια, πρόστιμα, ποινές, δικαστικά έξοδα. κ.α.

Και οι ενημερωμένοι εκλεγμένοι με σαφείς αρμοδιότητες, δεν πίστευαν, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, η δεν τους αρμόζει η πλαισίωση.

Και όλα αυτά γιατί έπρεπε, και πρέπει να υπάρξει ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑ παντού, απέτυχε το οτιδήποτε άλλο για το σύνολο των πολιτών με αποδείξεις.
Έχεις τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας του σήμερα, που βαρύνει τους διαπλεκόμενους των ΜΜΕ απο το 1989, και τους πολιτικούς στόν μεγαλύτερο βαθμό.
Κοιμόσαστε, η μήπως δεν υπήρχε δόλος;

Υπάρχουν οι αποδείξεις εγληματιών πολιτευτών σε αυτή τη Πόλη, και στήν χώρα.
Κανείς δεν εχει το δικαίωμα  να στερήσει βασικά συνταγματικά δικαιώματα απο πολίτη, και να μην αναλαμβάνει την ευθύνη διευθετήσεων, επίλυσης χθές, οχι αύριο.
Οι εγκληματίες γνώριζαν ήταν ενημερωμένοι με αιτήσεις επανελλημένα.

Glyfadaweb 2010,2011
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Beyonce έχει κερδίσει 87 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες (βίντεο) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">