ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιώργος Παπανδρέου: Να ανοίξουν άμεσα τα κλειστά επαγγέλματα

Το πράσινο φως στους αρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν άμεσα στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων μέσα από διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς άναψε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.


Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι με τη συγκεκριμένη μεταρρύθμιση θα γίνουν πιο φθηνές οι υπηρεσίες προς τον πολίτη, «θα μειωθεί η γραφειοκρατία και θα αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας».

Έτσι, με βάση το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης, οι αρμόδιοι υπουργοί θα πρέπει ως τα μέσα Ιανουαρίου να είναι σε διάλογο με τις διάφορες επαγγελματικές ομάδες ώστε στα τέλη Ιανουαρίου να έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο-ομπρέλα του υπουργείου Οικονομικών για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών, Υποδομών, Περιβάλλοντος, ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης, και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.
  • Θα ανοίξουν όλα πλήν ενός για πολλοστή φορά, της Ραδιοτηλεόρασης, εδω υπάρχει το άβατο.
  • Και πράγματι τα ξημερώματα έπαθα το 100 εγκεφαλικό, γνωρίζωντας πρίν τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, οτι θα υπάρξουν σήμερα.
  • Η αποψή μου ήταν και είναι οτι το βασικότερο κλειστό επάγγελμα ειδικά στο νομό αττικής ήταν και είναι η ραδιοφωνία.
  • Απόλυτα ελενχώμενη απο την διαπλοκή ολίγων σε όλα τα επίπεδα.
  • Θελω να είμαι απόλυτα σαφής, δώσατε το σύνολο των πολιτικών το δικαίωμα σε λίγους απόλυτα άναρχα δήθεν νόμιμα, μέσα σε ενα ημινόμιμο κανάλι, ο ιδιοκτήτης να βάζει και δυο τρείς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
  • Θεωρεί ο κάθε ιδιοκτήτης δεδομένο να έχει τουλάχιστον δυο η τρία μέσα στον Ν.Αττικής.
  • Εδώ υπάρχει η απόλυτη σύγκρουση ευρωπαικών οδηγιών, και του Συντάγματος, και το σύνταγμα είναι ισχυρότερο.
Άρθρo 106 του Συντάγματος. 

2. H ιδιωτική oικoνoμική πρωτoβoυλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρoς της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιoπρέπειας ή πρoς βλάβη της εθνικής oικoνoμίας.

Οπως το είχα δώσει στόν πρόεδρο της Δημοκρατίας, H ιδιωτική oικoνoμική πρωτoβoυλία στα ερτζιανά της Αττικής απο συγκεκριμένους ελαχίστους, αρχικά αναπτύχθηκε και συντηρείται σε βάρος άλλων πολιτών, και βλάβη της εθνικής οικονομίας είχαμε, διότι κανείς δεν πλήρωνε εισφορές στο δημόσιο, και πρωθυπουργός υπέγραψε παραγραφές εκατομμυρίων.

Άρθρo 14 του Συντάγματος.

 
9.  Απαγορεύεται η συγκέντρωση του ελέγχου περισσότερων μέσων ενημέρωσης της αυτής ή άλλης μορφής. Απαγορεύεται ειδικότερα η συγκέντρωση περισσότερων του ενός ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης της αυτής μορφής, όπως νόμος ορίζει.

''Tης αυτής μορφής σημαίνει ηλεκτρονικό ενημερωτικό μέσο στα ερτζιανά, δεν υπάρχει διαχωρισμός, τηλεοπτικό, η ραδιοφωνικό. Ραδιοφωνικό, Τηλεοπτικό, όταν καταλαμβάνει δημόσιο αγαθό συχνότητα, είναι της ιδίας μορφής.'' Άρα γνωρίζεται οτι κάποιοι παρανομούν πολλαπλά διότι τους δώσατε το δικαίωμα να καταλαμβάνουν σειρά απο δημόσια αγαθά, άρα κοινή ιδιοκτησία του συνόλου των πολιτών. Ειδικά αύριο που ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά θα καταλαμβάνουν δημόσια αγαθά, συχνότητες VHF και UHF μεταδίδοντας όλα ψηφιακά.''

''Είναι βέβαιο οτι δεν γνωρίζει κανείς ότι όλοι οι ιδιοκτήτες καναλιών ενημερωτικών, έχουν παράλληλα ενημερωτικά ραδιόφωνα της αυτής μορφής, και μουσικά της άλλης μορφής.''

Για το άρθρο 14 του Συντάγματος που το γνωρίζεται όλοι και όλες, όπως και τις καραμπινάτες παρανομίες ιδιοκτητών με σειρά μέσων της αυτής μορφής, έχετε να πείτε κάτι δημόσια;

Πρέπει να καταργηθεί απο τους λίγους ανέντιμους ιδιοκτήτες, το Σύνταγμα, η λαική κυριαρχία, διότι ξεπουλήθηκαν όλοι και όλες, σε λίγους με καταπάτηση του συντάγματος, της δημοκρατίας.
Είναι προδότες, ειδικά οι δεξιοί πουλημένοι, οι οποίοι αρχικά δεν εδωσαν το δικαίωμα αδειοδοτήσεων στους πρωτεργάτες.
Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τη λαική κυριαρχία επέβαλε οι εκπρόσωποι να μεριμνήσουν για καθεστώς νομιμότητας.
Αυτοί γνωρίζουν όλοι τι δημιούργησαν, και συνεχίζεται εις βάρος του κοινωνικού συνόλου που εχει αδυναμία αντίληψης, για το αρχικό ξεπούλημα των ερτζιανών, εν συνεχεία δια μέσω του χρηματιστηρίου απο τους ίδιους, στη συνέχεια απο τα δημόσια έργα και απ'ευθείας αναθέσεις στούς ιδίους, απο τα ευρωπαικά κοινοτικά πακέτα στήριξης πάλι στους ιδίους, και απο την κρατική διαφήμιση πάλι στους ιδίους.
Αυτή είναι η Δημοκρατία η ονομάζεται MAFIA;

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιώργος Παπανδρέου: Να ανοίξουν άμεσα τα κλειστά επαγγέλματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">