ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιώργος Παπανδρέου: Ολοι είμαστε περαστικοί ?

Μια φράση του πρωθυπουργού έδωσε λαβή για νέα σενάρια στους εκλογολόγους...


«Εγώ και οι υπουργοί είμαστε περαστικοί», δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου μιλώντας σε ημερίδα των ακολούθων Τύπου εξωτερικού που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας.

Και πριν προλάβουν να φουντώσουν για τα καλά τα σενάρια πρόωρων εκλογών ήρθε η δηλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου: "Έχουμε καθαρή τριετία μπροστά μας, έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε έως τώρα για να βγει η χώρα από την κρίση και να φέρουμε τις μεγάλες αλλαγές".

"Δεν έχει καμία σχέση με εκλογές", τόνισε ο κ. Πεταλωτής και σημείωσε ότι αυτό δείχνει πόσο προσγειωμένος είναι ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί της κυβέρνησης, καθώς τις θέσεις αυτές τις αναθέτει και τις παίρνει πίσω ο ελληνικός λαός.

O κ. Παπανδρέου ζήτησε την ενεργοποίηση και συνειδητοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων για τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις σημειώνοντας ότι αυτές θα προχωρήσουν χωρίς αμφινταλαντεύσεις.
  • Eιναι βέβαιο οτι όλοι είναι περαστικοί, το θέμα είναι τι αφήνει ο κάθε ένας πίσω του μετά το πέρασμα ειδικά εκλεγμένων και διορισμένων. Και εδω αποδεδειγμένα εκτός απο ενα ανάλγητο κράτος μισθοφόρων δεκαετίες, και καταπατητών του Συντάγματος, δεν έχετε και δεν εχουν συνολικά να επιδείξουν τίποτα άλλο απο την καθολική υποταγή σε διαπλεκόμενα, (εννοώ οτι και ο Καρατζαφέρης ενας διαπλεκόμενος είναι)  και την αποδοχή μη ισχύος του Συντάγματος, και σαφώς μόνο υπονομεύσεις έναντι θετικών εκπροσώπησης, αρχικά πολιτευτών, και στη συνέχεια διορισμένων πλαισιωτών.
  • Είναι αυτοπόδεικτο το έλλειμα Δημοκρατίας στη γεννέτηρα χώρα, όταν υπάρχει η αποδοχή όλων μη ισχύος του Συντάγματος. (Είτε κρυφά είτε Δημόσια, δεν εχει καμμία απολύτως σημασία.)
  • Γραφικά, απατεώνες νεοέλληνες σε ολα τα επίπεδα.
  • Τέλος για το πλαίσιο μεταρρυθμίσεων απο τους κοινά αμοιβομένους διαχρονικά Δημοσίους Υπαλλήλους και διορισμένους των εκάστοτε Κυβερνήσεων, εχουμε πράγματι σειρά αποδείξεων τα προηγούμενα χρόνια, και βάση του παρόντος που τουλάχιστον ''ενοχλεί''  , ώστε να υπάρχει η βεβαιότητα διαφοροποιήσεων απο αυτούς και αυτές, που πρώτοι υιοθετούν την καταπάτηση του Συντάγματος ως βασικό τους δεδομένο, ειδικά στη Γλυφάδα, σειρά απο πλαισιωτές δεκαετιών και είναι το βασικό τους δεδομένο σε πολλές περιπτώσεις όταν βρίσκονται στις θέσεις πλαισίωσης, δεν πιστεύουν, δεν θέλουν να γνωρίζουν, δεν εκπροσωπούν, και εν συνεχεία όταν βρεθούν εκτός, αντιλαμβάνονται με καθυστέρηση την πραγματικότητα, και μπορούν εκ του ασφαλούς να δηλώνουν το οτιδήποτε.
  • Υπάρχει ενα παλιό ελληνικό ρητό που λέει: Εξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει κανείς. Και προσθέτω εγώ, όταν είσαστε εντός και σας ζητήθηκε πάμπολες φορές να αποδείξεται την υπευθυνότητα μεταρρυθμίσεων και εκπροσώπησης μέσω αιτήσεων τι κάνατε; Υπάρχουν οι αποδείξεις οτι και εντός και εκτός είσαστε οι ίδιοι και χωρίς δυνατότητες της απειροελάχιστης μεταρρύθμισης.
  • Ο αδέκαστος Δικαστικός, η υποταγμένος και καταπατητής του Συντάγματος, και παράλληλα δολοφόνος;
  • Ο εκπρόσωπος των πολιτών στο κοινοβούλιο, η ενας  καταπατητής του Συντάγματος, ο οποίος εχει φασίζουσα νουμοσύνη και επίπεδο πρακτικών;
  • Eίναι συγκεκριμένα τα ερωτήματα.
Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: ''Είναι προτιμότερο να πεθάνεις για την ιδεολογία σου, απο το να προσκυνήσεις υπονομευτές της Δημο Κρατίας.''
Όσο για όσους και όσες δεν αντιλαμβάνονται, λίγο με ενδιαφέρει.

Η Δημο Κρατία για όσους/ες εχουν αναβαθμισμένο επίπεδο δεν εχει να κάνει με την απόφαση των περισσοτέρων έναντι ολίγων και την επικράτηση της, ''διότι το έργο το έχουμε δει'' εχει να κάνει αυτούσια με το ΔΗΜΟΣ και ΚΡΑΤΟΣ, ''και αυτό το έργο το έχουμε δει''.

Τουλάχιστον για την Γλυφάδα έχουμε τον ΔΗΜΟ των ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ, ΥΠΑΡΚΤΩΝ, και περαστικούς υπονομευτές σε πολλές των περιπτώσεων, που  τους δώσαμε όλοι το δικαίωμα να μπορούν εκ του ασφαλούς να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
Δεν θα γίνω ποτέ ένας απο αυτούς που δημόσια και διαχρονικά είτε σατυρίζω, είτε καυτηριάζω.

Το βασικό παγιωμένο δεδομένο ανεγκέφαλων που κρίνουν  εξ ιδίων τα αλλότρια, είναι να πράτεις ανάλογα των πρακτικών τους, και άλλων την κάθε χρονική περίοδο, δηλαδή επιθυμία του κάθε καταπατητή του Συντάγματος και εν συνεχεία κλέφτη και απατεώνα, είναι να γίνεις όμοιος του ώστε να υπάρχει κοινό πλαίσιο, ώστε να κατηγοριοποιείσαι.

Ο πρωτεργάτης δεν ανήκει σε καμμία κατηγορία, απατεώνων.

Ότι εγινε, εγινε μόνο για αυτό που ονομάζεται Δημοκρατία, την ανύπαρκτη εχθές όμως και αύριο, βάση του επιπέδου πρακτικών και αφομοίωσης ενός κοινωνικού συνόλου το οποίο εχει αποδεχθεί μια ελλειματική δεδομένη πραγματικότητα επιπέδου ''Δημοκρατίας'', και λειτουργίας τους υπο το πλαίσιο αποδοχής και διεύρυνσης μιας αρνητικής κατάστασης για την μετεξέλιξη.

Θεώρησα σκόπιμο ως ερευνητής να κάνω μια πρόταση στόν Πρωθυπουργό, για μια ουσιώδη μεταρρυθμίση σε αυτό που ονομάζεται ενημέρωση Δημοτών και ΜΜΕ, και επίπεδο συμμετοχής βάση του Συνταγματικού δεδομένου των τοπικών κοινωνιών, για την δημιουργία και δομή ενός μέσου το οποίο πρέπει να είναι Δημόσιο.

Οι δημότες που δεκαετίες πληρώνουν την δημόσια ραδιοτηλεόραση, δεν τυνχάνουν σχεδόν καθόλου τοπικής ενημέρωσης σε επίπεδο Δήμων ειδικά του Ν.Αττικής.
Το έλλειμα είναι δεδομένο το γνωρίζουμε όλοι και όλες, και σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει ανάλογη ποιοτική υλοποίηση απο Ιδιώτη που το κίνητρο είναι η εμπορευματοποίηση του μέσου, αρα δεν μπορεί να υπάρξει επένδυση, η και απο ενα Δήμο ανεξάρτητα.

Είναι βασική υποχρέωση της πολιτείας να δομήσει την μετεξέλιξη και μεταρρύθμιση, ώστε να υπάρχει μελλοντικά σεβασμός σε στοιχειώδη άρθρα του Συντάγματος άρα της λαικής κυριαρχίας και δικαιωμάτων των πολιτών.

Αυτό είναι το διαχρονικό μήνυμα του πολίτη Δημοκράτη, σε αντίθεση με υλοποιήσεις και πρακτικές άλλων που δεν έχουν σχεδόν καμμία παιδεία και πράγματι παράνομα η ''νόμιμα'' αποκλειστικά και μόνο κάνουν αυτοπροβολή αποκομίζοντας ιδία οφέλη.
  • Και το παρών θα σταλεί στόν εκπρόσωπο της Ελληνικής Πολιτείας, κ. Γιώργο Παπανδρέου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιώργος Παπανδρέου: Ολοι είμαστε περαστικοί ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">