ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η πλήρως διχασμένη Κυβέρνηση προσπαθεί να καθησυχάσει το Δημόσιο δυναμικό.

Μάλλον, εκτός των άλλων, κινδυνεύουμε και με παράκρουση… Στην κυβέρνηση άλλα λέει ο μεν, άλλα ο δε και από χθες βάλθηκαν να μας αποτρελάνουν. Ολοι μαζί ψαχνόμαστε για να διαπιστώσουμε αν τελικά πράγματι διαθέτουμε το
πλέον καλλιεργημένο, μορφωμένο και φυσικά παρεξηγημένο δυναμικό στο Ελληνικό Δημόσιο.  Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε τα λόγια του πρωθυπουργού χθες: «Γνωρίζω καλά τον τεράστιο πλούτο γνώσεων χιλιάδων στελεχών μας στο Δημόσιο». Κατά τον Γιώργο Παπανδρέου ο δημόσιος υπάλληλος όχι μόνον διαθέτει γνώσεις αλλά είναι το κλειδί της αλλαγής της νοοτροπίας. Ακριβώς τα αντίθετα από τα περί «κοπριτών» του κ. Πάγκαλου με άλλα λόγια. Πλήρες άδειασμα και πλήρης σύγχυση.


Αναμενόμενο πάντως το άδειασμα αν κι ετεροχρονισμένο, αφού πρώτα μελετήθηκαν στοιχεία μετρήσεων για να δοθεί η πρέπουσα απάντηση. Διότι στο Ελληνικό Δημόσιο φυσικά υπάρχει δεξαμενή ψήφων.

Γι’ αυτό και χθες ο πρωθυπουργός θυμήθηκε μόνον και ειδικά αυτούς. Αποφάσισε δηλαδή να αδειάσει τον αντιπρόεδρό του, σε ένα μόνο από το ζητήματα που έθεσε τις προάλλες. Αυτό των δημοσίων υπαλλήλων.

Διότι κατά τα άλλα η απάντηση του πρωθυπουργού ήταν θολή, καθώς άφησε χωρίς σχολιασμό τις δύο άλλες επίμαχες φράσεις του Θ. Πάγκαλου.

Η μία αφορούσε το περίφημο ότι «οι διεφθαρμένοι πολίτες είναι αυτοί που διαφθείρουν τους πολιτικούς» και το έτερον «τα περί ζώων» φοιτητών, εργαζομένων στην εφημερίδα Ελεύθερος τύπος
Ομως γιατί να υπάρξει διορθωτική δήλωση όταν είναι απολύτως βέβαιο ότι ούτε ψήφο πρόκειται να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ από τη συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων; Αλλωστε όλοι έχουν αντιληφθεί με ποια κυβέρνηση έχουν να κάνουν.

Πάγκαλος,  Παπανδρέου 1 - 0 Έπιτέλους πρέπει να υπάρξει η απόλυτη αλήθεια ώστε να αλλάξει στόν όποιο βαθμό μια διαχρονικά διαμορφωμένη λάθος νοοτροπία.

Διότι οι χιλιάδες πλαισιωτές του Δημοσίου τουλάχιστον όσων αφορά προσωπικά εμένα μόνο ζημία μου εχουν κάνει δεκαετίες, και ουδέποτε οι χιλιάδες κοινά αμοιβόμενοι δεν ήταν σε θέση να συνδράμουν ώστε να υπάρξει λύση, διευθέτηση.

Ο κάθε πολίτης γνωρίζει διαχρονικά την λάθος δομή και λειτουργία του κρατικού μηχανισμού ανεύθυνων, καταπατητών του Συντάγματος, και Δολοφόνων.

Οι ικανοί σε όλα τα επίπεδα πλαισίωσης του άρπα κόλα, χωρίς ενέργειες ώστε να γνωρίζουν τι πράτουν, και εν συνεχεία στο απειρόβλητο, όπως και οι ''ανεύθυνοι ενημερωμένοι πολιτικοί.''

Ο ενημερωμένος Πρωθυπουργός ο οποίος εχει την δυνατότητα διευθέτησης σήμερα τι πράτει;

Eίναι βέβαιο  οτι ακραία είναι η νοοτροπία πλαισιωτών και πρώτος πρίν δεκαετίες ειχα επισημάνει ακριβώς το λάθος στήν δομή του κρατικού μηχανισμού.
Σήμερα διαπιστώνω οτι ο Πάγκαλος κινείται σε ενδεδειγμένη οδό, και οχι ο Πρωθυπουργός.

Αλλαγή νοοτροπίας σημαίνει αξιολογώ, κρίνω, και αλλάζω το σύστημα όταν εχω την δυνατότητα.
Διαπιστώνω οτι δεν υπάρχει διάθεση αλλαγών σε κατεστημένα δεκαετιών.

Ο Πρωθυπουργός να αναλύσει, αξιολογήσει, την πρόταση μου, και να θέσει πλαίσιο αλλαγών βάση αυτού που διαχρονικά επινοεί τρόπους αλλαγών, σε αντίθεση σχεδόν του συνόλου που ακολουθεί πρακτικές συντήρησης αρνητικών φαινομένων, και πεπαλαιωμένων αντιλήψεων που οδήγησαν την χώρα και την Γλυφάδα στο παρών των 52 ψήφων διαφοράς και του 60% αποστροφής των Δημοτών.

Αλλαγή νοοτροπίας, γνωρίζουν όλοι ποιός εχει κάνει την ανάλυση, όπως και τις πρακτικές αρκετών ακόμα και σήμερα σε τοπικό επίπεδο.

Αλλαγή νοοτροπίας, ήταν το καθημερινό σύνθημα μήνυμα αυτού που θέσατε εκτός.
Δεν βρέθηκε ούτε μια κυβέρνηση, ένας εκλεγμένος, ένας αρμόδιος, ένας πλαισιωτής, να εχει την δυνατότητα μετά απο εκατοντάδες αιτήσεις προτάσεις, αποδείξεως αλλαγών σε επίπεδο νοοτροπίας.

ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟ ΗΧΩ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΟΥ.

Γλυφάδα

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ, η ΥΓ: Η δική μου γλώσσα είχε βγάλει τρίχες καθημερινά Αλλαγή νοοτροπίας και το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
Την φωτογραφία την απέσυρα πρός το παρών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η πλήρως διχασμένη Κυβέρνηση προσπαθεί να καθησυχάσει το Δημόσιο δυναμικό. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">