ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ.Παπανδρέου - Δεν υπάρχει ίχνος διαφοροποίησης νοοτροπίας του ΠΑΣΟΚ συνολικά


Δεν υπάρχει ίχνος διαφοροποίησης νοοτροπίας του ΠΑΣΟΚ συνολικά.

Αυτό θεωρείται προδοσία για τον πολίτη, διότι αρχικά καλούνται οι μετέχοντες της πολιτικής να δώσουν πρώτοι δείγματα γραφής.
Προδοσία και κατά του Ιδρυτή του κινήματος πατέρα του σημερινού Πρωθυπουργού, και της ιδεολογίας του.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου γνώριζε όπως και εγω την μελλοντική μετεξέλιξη, και το ξεπούλημα των  ερτζιανών, διότι ο Ανδρέας ήταν γνώστης του αντικειμένου, όπως και εγω που ξεκίνησα γνωρίζοντας δεκαετίες πρίν τους άλλους, και την μετεξέλιξη της οικονομίας που βαρύνει σε τεράστιο βαθμό τους καναλάρχες. (Για την υπερχρέωση της χώρας στο 70% ευθύνονται 30 άτομα.)

Είναι δεδομένο που γνωρίζουν στη Γλυφάδα, όταν μετέδιδα δημόσια τοπικά και είχα περάσει την πληροφορία την οποία τότε δεν ελάμβαναν πολλοί σοβαρά υπ'όψιν.

Σήμερα έχουν αλλάξει πολλά, σήμερα ετεροχρονισμένα όλοι και όλες γνωρίζουν οτι το πλαίσιο διχοτόμησης του Ν.Ατττικής χαρακτηρίζεται πολιτική ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ν.Δ  που δεν χορήγησε με Δημοκρατικά κριτήρια και σεβασμό στο Σύνταγμα που οφείλουν οι εκλεγμένοι, βεβαιώσεις λειτουργίας σε όλη την Αττική, ο Έβερτ Βάση πολιτικών σκοπιμοτήτων ήθελε τον Δήμο Αθηναίων.
Δεν τον ενδιέφερε η Νότια Αττική.

Είναι ο τρίτος κατα σειρά ενημερωμένος Πρωθυπουργός μέσω Αιτήσεων της Χώρας που γνωρίζει.

Κάποιοι  αρχικά επέλεξαν σκόπιμα αντιδημοκρατικά μετά απο αιτήσεις και παράβολα, να θέσουν εκτός  ενα τμήμα πολιτών  της  Νότιας  Αττικής,

Ετεροχρονισμένα διευθετήστε ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΛΑ,  όλες οι ενέργειες  ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ με διαφάνεια, αυτή είναι η αλλαγή νοοτροπίας, απο αυτόν που γνωρίζει καλύτερα τον όρο,  οτι άλλο χαρακτηρίζεται μηδέν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ.Παπανδρέου - Δεν υπάρχει ίχνος διαφοροποίησης νοοτροπίας του ΠΑΣΟΚ συνολικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">