ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε λιγο θα υποθηκεύσουν και την Ακρόπολη, οι πολιτισμένοι απολίτιστοι νεοέλληνες.

Το Γερμανικό Ινστιτούτο IWH εκτιμά ότι προκειμένου η Ελλάδα να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών, θα πρέπει να υποθηκεύσει περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου- όπως τα ελληνικά νησιά – ως αντάλλαγμα για τα δάνεια που παίρνει στο πλαίσιο του πακέτου διάσωσης.

Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου, «αν η χώρα δεν μπορέσει να εξυπηρετήσει το χρέος της, τότε οι ομολογιούχοι θα βρεθούν με ζημιές». «Και εάν ο Γερμανός φορολογούμενος πρέπει να πληρώσει – συνεχίζει – τότε θα πρέπει να βρεθεί ένα τίμημα και για τον έλληνα φορολογούμενο.»

Καταλήγοντας, το Γερμανικό Ινστιτούτο επισημαίνει ότι με δεδομένο ότι ο Έλληνας φορολογούμενος δεν μπορεί να πληρώσει, τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία – και συγκεκριμένα τα νησιά – αξίζουν περισσότερο από το χρέος και θα ήταν μία καλή λύση να υποθηκευτούν.

Αυτοί είναι όροι που εάν ισχύσουν αποδυκνύεται οτι δίπλα μας κυκλοφορούν εθνικοί προδότες.

Οι νεοέλληνες που είναι οι φυσικοί δημιουργοί του φαινομένου, μόνο εθνικοί προδότες μπορούν να αποκαλούνται δημόσια, και πρώτος έκανα χρήση της ορολογίας.

Οι λίγοι και λίγες που μπορούν να γνωρίζουν τι σημαίνει αλήθεια, ξέρουν.

Οι υπόλοιποι ανήκουν στήν κατηγορία των προδοτών της χώρας τους και υποστηρικτών αυτής της μετεξέλιξης που βαρύνει τους ιδίους, τις πρακτικές τους, και αυτούς που στήριξαν και στηρίζουν ώστε να υπάρχει αυτή η μετεξέλιξη.

Βαρύνει ανεγκέφαλους ξεπουλητές της χώρας.

Όταν εχεις αδυναμία να αντιληφθείς οτι η δυναμική σου είναι ένα τις χιλίοις, όπως και η δική μου, και οι απαιτήσεις σου διαχρονικά μέσω της πλύσης εγκεφάλου ΜΜΕ είναι πέραν των δυνατοτήτων σου, και μας πουλάς ''μούρη'' νεοέλληνα δανειζόμενος και χρεωμένος, (Διότι οι άλλοι σε μια κοινωνία αγνώστων δεν γνωρίζουν ποιός είσαι, η ποιά είσαι, βλέπουν τι φοράς, που κατοικείς, που διασκεδάζεις, έστω και με δανεικά)  και υπονομεύεις την Δημοκρατία καταληστεύοντας, και πλαισιώνοντας, φέρεις σημαντικό μέρος της ευθύνης.

Ονομάζεται προδοσία.

Γειωθείτε με την πραγματικότητα.

Σήμερα σε μια πλασματική πολιτισμική κοινωνία δεν υπάρχει στόν απαιτούμενο βαθμό σύστημα αξιών, σε κρίνουν ανεγκέφαλοι/ες βάση προτύπων των ΜΜΕ που σε τεράστιο βαθμό δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνόλου των πολιτών.

Πρώτος έκανα σειρά μεταδόσεων με το συγκεκριμένο θέμα, ο επηρεασμός της μάζας απο τα ΜΜΕ και η συνολική λειτουργία μιας κοινωνίας μιμητισμού, και αδυναμίας ανταπόκρισης σε πραγματικό επίπεδο των υποχρεώσεων τους.

Ο Νεοέλληνας και η νεοελληνίδα της ''μούρης'' υπερχρεωμένοι και ληστεύοντας το δημόσιο, διότι είμαστε στήν χώρα που οι πολίτες πολιτισμένοι απολίτιστοι θεωρούν ''μαγκιά'' να πλαισιώνουν ρουσφετολογικά, εν συνεχεία απο τις θέσεις πλαισίωσης να ληστεύουν το σύνολο των πολιτών, και εν συνεχεία να ληστεύουν πάλι το δημόσιο μη πληρώνοντας εφορία για αυτά που απόκτησαν.

Αυτή είναι η δημιουργία σας σε πολλές των περιπτώσεων, και πραγματικά σκέπτομε αυτό το 60% των πολιτών που αποστρέφονται και απαξιώνουν την σημερινή κατάσταση πολιτικής, και επιθυμούν την αλήθεια, τι θα κάνουν αύριο;

Σε ότι διαπιστώνεις σήμερα, ο πρωτεργάτης και ο λόγος του έχουν προηγηθεί χρονικά.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε λιγο θα υποθηκεύσουν και την Ακρόπολη, οι πολιτισμένοι απολίτιστοι νεοέλληνες. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">