ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αρης Σπηλιωτόπουλος - Αεριτζήδες και παπατζήδες της πολιτικής

Σφοδρή επίθεση ετοιμάζουν οι εκπρόσωποι του Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση το επόμενο χρονικό διάστημα. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, το επιτελείο του κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος επέστρεψε -από την πλευρά της αντιπολίτευσης- στο χώρο της Παιδείας, ετοιμάζει σειρά ερωτήσεων προς την κυρία Αννα Διαμαντοπούλου που θα κατατεθούν τις επομενες ημέρες στην Βουλή.

Πρώτο θέμα που θα «χτυπήσει» ο τομέας παιδείας της Νεας Δημοκρατίας είναι η καθυστέρηση στην απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων για την έρευνα και η αναστάτωση που δημιουργήθηκε πρόσφατα με την αλλαγή των όρων αξιολογησης στα κολοσσιαία προγράμματα του «Θαλή» και του «Ηράκλειτου».

Δεύτερο θέμα για το οποίο θα κατατεθεί ερώτηση είναι η συνένωση Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Κέντρου Εκπαιδευτικής Ερευνας και Οργανισμού Επιμόρφωσης και η ουσιαστική υποβάθμιση τους, όπως να υποστηριχθεί.

Η επικοινωνιακή επίθεση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχισθεί με το Νέο Νόμο για τα πανεπιστήμια, ο οποίος δεν βιάζει όμως κανέναν καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σχετικός νόμος θα ψηφισθεί το καλοκαίρι.

Σε πρώτη φάση στο τέλος Φεβρουαρίου θα δοθεί στην δημοσιότητα σχεδιο νόμου που θα μπει σε νέα διαβούλευση πριν κατατεθεί το τελικό σχέδιο, οι εμπνευστες του οποίου σχεδιάζουν να βρει τα πανεπιστήμια κλειστά και τους φοιτητές στις ...παραλίες.
  • Αεριτζήδες και παπατζήδες, εκπρόσωποι των εντυπώσεων χωρίς κανένα απολύτως θετικό στήν ελληνική πραγματικότητα.
  • Ειδικά ο συγκεκριμένος ο οποίος ως εκπρόσωπος στο κοινοβούλιο δεν επραξε τίποτα για αυτο που ονομάζεται ραδιοφωνία. (Γνωρίζει καλά τι εχει δημιουργηθεί, και πως ξεκίνησε ο ίδιος στήν περιφέρεια. Ο ίδιος Ξεκίνησε ως ραδιοπειρατής, και δεν εχει πει δημόσια στο κοινοβούλιο μια λέξη για το πλαίσιο καταπάτησης του Συντάγματος διαχρονικά απο τους μετέχωντες των εξουσιών, καθώς και την αντισυνταγματικά στήριξη διαπλεκομένων με σειρά μέσων σε καθεστώς προστασίας, ειδικά στο Νομό Αττικής.)
  • Η Ελληνική πραγματικότητα διαχρονικά πλαισιωτών και διορισμένων σε μια ''Δημοκρατία'' δυο ταχυτήτων, απο τη μια προστασία σε διαπλεκόμενους με καταπάτηση του Συντάγματος οι μετέχωντες των εξουσίων, απο την άλλη δολοφονία πολιτών με καταπάτηση του Συντάγματος και την στήριξη της πολιτείας απο τους ιδίους.
  • ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
  •  Δεν εχω διαπιστώσει μέχρι σήμερα ενα ανώτατο δικαστικό να θέσει το ζήτημα παραβίασης του Συντάγματος απο ιδιοκτήτες ΜΜΕ της αυτής η άλλης μορφής και σειρά μέσων.
  • Τον κ.Παπαγγελόπουλο φρόντισαν να τον βάλουν στήν ΕΥΠ.
  • Τον κ. Λασκαρίδη Δικαστικό τον έβαλαν στο ΕΣΡ, όλα τα διαπλεκόμενα νόμιμα είναι με απόφαση του. Ό ίδιος δεν χορηγούσε μετά απο σειρά αιτήσεων το δικαίωμα μιας βεβαίωσης λειτουργίας σε εμένα, το αντίθετο υπέγραφε διώξεις.
  • ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ κ. Πλαισιωτές οι οποίοι δεν εχετε κάνει απολύτως τίποτα μέχρι σήμερα ωστε να διευθετήσετε μια σειρά ζητημάτων.
  • Εγω δεν είχα βλέψεις πολιτικές ώστε να θέσω υποψηφιότητα για βουλευτής, εσείς θέτετε υποψηφιότητα θεωρώντας εαυτόν κατάλληλο.
  • Δώστε αποδείξεις διευθετήσεων σε Δημοκρατική βάση ρε.
  • Δεν αποτελεί απόδειξη το αντιεξουσιαστές στήν εξουσία του πρωθυπουργού, αυτά είναι λόγια εντυπώσεων και ημίμετρα. Διευθέτηση ίσον αναλαμβάνω, και γνωρίζωντας, να δομήσω το νομοθετικό πλαίσιο, η να διευθετήσω επανεξετάζοντας μέσω των αρμοδίων διορισμένων τις περιπτώσεις πολιτών και τις αιτήσεις τους και τους λόγους σκοπιμοτήτων, δολοφονίας.
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αρης Σπηλιωτόπουλος - Αεριτζήδες και παπατζήδες της πολιτικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">