ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με το δεξί ξεκίνησε τη θητεία του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης ?


Με το δεξί ξεκίνησε τη θητεία του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης. Παρά το γεγονός πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να κάνουν τα ίσια… ανάποδα, ο κ. Κόκκορης δείχνει πως έχει στόχο την εξυγίανση του Δήμου σε όλα τα επίπεδα.?????

Όποιος έχει… ακουστά το αυτοδιοικητικό ρεπορτάζ γνωρίζει καλά με ποιον τρόπο εργάζεται μία μερίδα δημοτικών υπαλλήλων. Η λογική του ωχαδερφισμού πρέπει να μείνει εκτός των συνόρων του Δημοσίου τομέα. Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κόκκορης, σε πρόσφατη εμφάνισή του και κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία να του… την πέσουν.

Ας ρίξουμε μία ματιά στο τι είπε ο Δήμαρχος Γλυφάδας:

«Ο Δήμος έχει εκπληκτικό δυναμικό και αυτό τον κρατάει. Έχει όμως και κάποιους εργαζόμενους που το αισθάνονται πάρεργο, τσιφλίκι τους και χαλάνε την εικόνα. Είμαι ειλικρινής. Αυτοί θα πρέπει να μπουν σε άλλο ρυθμό. Η μικρή εικόνα αυτών των λίγων εργαζομένων, χαλάει το σύνολο. Μαζί με τους εργαζόμενους θα αναδιατάξουμε το σύστημα αλλά και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει Διοίκηση.

Η λογική ότι βαράει την κάρτα ο ένας του άλλου, κάνουμε τον πονηρό και πηγαίνουμε στις δουλειές μας, τέλος. Ο κόσμος μας ψήφισε για να αλλάξουμε τη Γλυφάδα. Η Γλυφάδα θα αλλάξει. Μαζί βοηθήστε να την αλλάξουμε. Δεν θέλω officious, θέλω να είμαι χρήσιμος».

Είναι απολύτως φυσικό, όταν μία υπηρεσία έχει συνηθίσει να λειτουργεί με χαμηλούς ρυθμούς απόδοσης, ένα ενδεχόμενο κρεσέντο σε αυτό το δείκτη να ξενίζει και να φοβίζει κάποιους… Εδώ που τα λέμε, είναι δύσκολο να σπάσει κανείς το απόστημα και να αλλάξει λογική δεκαετιών περί… δημοσιοϋπαλληλισμού… Όχι μόνο στους ΟΤΑ…

Η νοοτροπία του «να ‘χαμε να λέγαμε» κυριαρχεί στα περισσότερα τοπικά Μέσα που προσπαθούν να γεμίσουν λίγες αράδες για να… διώξουν για εκτύπωση το φύλλο. Αλλά βέβαια, το αποτέλεσμα μίας εκλογικής αναμέτρησης και η παράλληλη επιλογή «στρατοπέδου» υπακούει πλήρως στο αγαπημένο και τηλεοπτικό «και αν σου κάτσει…» Σε κάποιους δεν… έκατσε. Δεν είναι κακό…

Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι αναγνωρίζουν πως οι πεπαλαιωμένες λογικές του παρελθόντος οδήγησαν την τοπική Αυτοδιοίκηση και κατ’επέκταση τη χώρα στη σημερινή θλιβερή κατάσταση. Όλοι ευαγγελίζονται την αλλαγή νοοτροπίας αλλά λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να την εφαρμόσουν. Ο Κώστας Κόκκορης έχει δείξει πως έχει τη βούληση αλλά και την εμπειρία να κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση. Για τούτο το λόγο ας κάνουν υπομονή οι Κασσάνδρες.

  • Xαίρομε ιδιαίτερα που δεν είμαι εκδότης και δεν επέλεξα στρατόπεδα είχα προσωπική Δημοκρατική άποψη, και βρίσκομε εκτός.
Όσο για την αλλαγή νοοτροπίας, είναι απόλυτα δική μου έκφραση και ειπωμένη στο παρελθόν χιλιάδες φορές καθημερινά με την γνωστή συνέχεια, βρίσκομε εκτός.

Όσο για το δεξί η αριστερό του Κώστα Κόκκορη ο χρόνος θα δείξει, και αρχικά προσωπικά εχω την άποψη ατόμου που απαξιώνει τον διάλογο, και χωρίς διάλογο δεν αλλάζει τίποτα.
Την τακτική γλυψίματος την γνωρίζεται και αποκομίζεται, εγω δεν την εχω ακολουθήσει ούτε εχω αποκομίσει.

Αν και συγγενής πρώην Δημάρχου, και Δημότης με εντοπιότητα στη Γλυφάδα, εκτός απο υπονομεύσεις μέχρι σήμερα στη Πόλη μου, ας βρεθεί ένας να πει δημόσια οτι ζήτησα ενα ρουσφέτι, μια χάρη, ενα βόλεμα, ενω γνωρίζουμε όλοι και όλες τι εχετε δημιουργήσει σε όλα τα επίπεδα.

Ποιοί πλαισιώνουν δεκαετίες με την ανοχή μας θέσεις στο Δήμο, στα Δ.Σ του Δήμου, χωρίς να κάνουν τίποτα για σειρά ζητημάτων;
Γνωρίζουμε τους διπλοθεσίτες, τριπλοθεσίτες, και συγγενείς συμβούλων, και δημάρχων;
Όσοι δεν ακολουθούν αυτές τις πονηρές διαδικασίες, η αλλαγή νοοτροπίας είναι να μένουν εκτός;

Aπο το σύνολο των εκλεγμένων, βολεμένων, πλαισιωτών στη Γλυφάδα 35 χρόνια, να βγεί ένας Δημόσια να δηλώσει οτι εχω ζητήσει υπόγεια το οτιδήποτε.
Να βγούν δημόσια απο το ΠΑΣΟΚ να κάνουν δηλώσεις για το πλαίσιο αλλαγών, και αλλαγής νοοτροπίας.
Τι έγιναν οι Δημόσιες Αιτήσεις Προτάσεις του πολίτη;

Αυτή είναι η αλλαγή ουσιαστικά νοοτροπίας, απο αυτόν που έκανε χρήση της ορολογίας καθημερινά.  Διαφάνεια, εκπροσώπηση σε δημοκρατική βάση.
Σύστημα αξιών, διευθέτηση βάση χρονικού διαγράμματος ζητημάτων.

Οι πρώτες προτεραιότητες για άλλη μια φορά του ΠΑΣΟΚ και των τοπικών εκλεγμένων είναι η συνέχιση των όσων ίσχυαν, η υπάρχει εκπροσώπηση που δεν γνωρίζω;
Διότι αιτήθηκα χωρίς αντίκρισμα απο την Κυβέρνηση, και τον Δήμαρχο.

Και Αιτήθηκα Δημόσια.

Με ληστεύσατε επανελλημένα, και με ληστεύατε δεκαετίες, χορηγήστε πίσω αυτά που ληστεύσατε απο τον πολίτη. (Και υπάρχει μόνο μια οδός η Δημόσια, όπως λειτούργησα.)
Πρόσφατα, για άλλη μια φορά πουλημένοι αρμόδιοι και εκπρόσωποι, ξεπουλήσατε και μετά απο σειρά αιτήσεων στον πρωθυπουργό και τους αρμοδίους τους 90,6 mhz.
Η αίτηση είναι σαφής, ο Δήμος Γλυφάδας να αναλάβει την περαίωση, οφείλουν ενα Δημόσιο αγαθό στήν Γλυφάδα, και την Νότια Αθήνα, για το αύριο σε όλους μας.

Ο βασικός λόγος διαχρονικά διώξεων, κατασχέσεων, δικαστηρίων, κ.α. η Δημοκρατία.
Αυτό πλήρωσα και πληρώνω, δεν εχω κερδίσει τίποτα 35 χρόνια κατηγορούμενος για την
Δημοκρατία.
Επιτέλους η θα εκπροσωπήσετε, η θα σας ........................... (πες διαολοστέλνω.)

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, αποτέλεσμα 35 ετών ίσον ανυπαρξία Δημοκρατικής εκπροσώπησης, διαμοίρασαν δημόσια αγαθά και εκτόπισαν ενα τμήμα του Ν.Αττικής σκόπιμα.

Τους δώσαμε το δικαίωμα να έχουν δημόσιο λόγο, οι πρακτικές τους βάση της πραγματικότητας είναι αντιδημοκρατικές.

Σε 500.000 χιλ. Δημοτών της Νότιας Αθήνας δεν υπάρχει σκόπιμα ενα μέσο στα ερτζιανά, αποτέλεσμα αντιδημοκρατών εκπροσώπων ''μαιμούδων''.
Χρειάζεται απόδειξη;
Να μου πείτε δημόσια που υπάρχει ένα μέσο στήν Ν.Αττική στα ερτζιανά των Δημοτών.

Είναι ζήτημα τοπικών εκλεγμένων, του περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού που θέλει να κατοικεί στήν Γλυφάδα άρα Νότια Αθήνα, και της Κυβέρνησης.
Δεν υπάρχει ενδεδειγμένη οδός τουλάχιστον για εμένα σε ζητήματα Δημοκρατίας.

Όταν υπάρχει δεδομένη κοινή διαπίστωση πραγματικότητα διαχρονικά δεκαετίες, ξεκίνα απο εκεί και μην ''σνομπάρεις'' κανένα και τις απόψεις του.
Δημιούργησε κ. Εκλεγμένε το πλαίσιο και τις συνθήκες, και θα συνδράμουν πολλοί σε επίπεδο ΝΌΤΙΑΣ.Αττικής.

Αδιαφορώ για το λαικό αίσθημα η δίκαιο, διότι μόνο εγω γνωρίζω καλύτερα απο όλους σας τι σημαίνει δίκαιο η άδικο.
Απόδειξη δημοκρατικής εκπροσώπησης και αναλογία μέσων βάση του πληθυσμού και του δεδομένου διχοτόμησης του Ν.Αττικής, και της απαίτησης Δημοκρατικών υλοποιήσεων, και προτάσεων του πολίτη Δημοκράτη.

Άμεσα, ΤΩΡΑ. Ξεκίνα την ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ, διότι ουδέποτε διαπίστωσα την δυναμική των εκλεγμένων σε επίπεδο ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ σε όλα τα επίπεδα.

Γιάννης Κουρδομένος

Αποστέλλεται Δημόσια στήν Κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό, και τον Δήμαρχο Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με το δεξί ξεκίνησε τη θητεία του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">