ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντώνης Σαμαράς προγραμματίζει Μπαράζ συναντήσεων με Ευρωπαίους ηγέτες

Κύκλο συναντήσεων με Ευρωπαίους ηγέτες και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κομισιόν προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να στηρίξει στο εξωτερικό τις ελληνικές θέσεις για την οικονομία. Θέσεις που για τη Ν.Δ., όπως δήλωσε χθες στη Θεσσαλονίκη προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματός του, συνοψίζονται στο τρίπτυχο «επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου, μείωση του επιτοκίου και έκδοση του ευρωομολόγου.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση αισθάνονται δικαιωμένοι το τελευταίο διάστημα από τις τοποθετήσεις των προέδρων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο και του Eurogroup Κλοντ Γιούνγκερ, του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν, καθώς και αρκετών Ευρωπαίων Επιτρόπων, που ουσιαστικά επιβεβαιώνουν αυτό που η Ν.Δ. έλεγε από την πρώτη στιγμή: ότι για τη σημερινή κατάσταση ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις της τελευταίας 35ετίας, καθώς και ότι η εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε πλήρες αδιέξοδο, χωρίς αναπτυξιακά μέτρα.


Ο κ. Σαμαράς θα επαναλάβει τις απόψεις του και στις 3 Φεβρουαρίου, κατά τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει πολλούς πόντους, ενισχύοντας ιδιαίτερα το προφίλ του.

 «Η θέση της Ν.Δ. δεν είναι αυτή που προπαγανδίζει το ΠΑΣΟΚ και αυτό, μέρα με τη μέρα, το αντιλαμβάνονται ολοένα και περισσότεροι», σημειώνει χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, καταδεικνύοντας το κλίμα ικανοποίησης που επικρατεί στο κόμμα.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. συζητήθηκαν τα σημερινά πολιτικά δεδομένα και οι στόχοι για το επόμενο διάστημα. Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, ο αναπληρωτής του Άκης Γεροντόπουλος, ο γραμματέας Οργανωτικού Μανώλης Αγγελάκας και οι βουλευτές του νομού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντώνης Σαμαράς προγραμματίζει Μπαράζ συναντήσεων με Ευρωπαίους ηγέτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">