ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το νέο λογότυπο και σήμα της Νέας Δημοκρατίας

''Το νέο πρόσωπο της ΝΔ''
Το νέο πρόσωπο της ΝΔ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στα νέα γραφεία της ΝΔ επί της λεωφόρου Συγγρού.
Το νέο σήμα και λογότυπο του κόμματος είναι λιτό, αποτελείται από τον τίτλο "Νέα Δημοκρατία" με μπλε και γαλάζια γράμματα και δύο γραμμές πορτοκαλί και πράσινο.

Το νέο λογότυπο και σήμα αποτελεί την καινούργια εικόνα του κόμματος, στον 21ο αιώνα, ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Πρόσθεσε ότι το νέο σήμα εκφράζει τις αξίες της ΝΔ: διαφάνεια, πρωτοπορία, ανθρωπιά, σιγουριά, ήρεμη δύναμη. Σημείωσε ότι το παλαιό σύμβολο δεν πετιέται, αλλά περνά στην ιστορία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε και το καινούργιο portal του κόμματος.

Η Εξήγηση των συμβόλων είναι απλή, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται κάτω απο το ΠΑΣΟΚ το οποίο συμβολίζεται με την πράσινη γραμμή, και μελλοντικά θα βρεθεί κάτω και απο τον συνασπισμό και το ΔΗ.ΣΥ, το οποίο συμβολίζεται απο την πορτοκαλί γραμμή.

Πραγματικά σε εποχές λιτότητας χρειάζεται καλός σχεδιασμός, και τουλάχιστον προσωπικά το συγκεκριμένο λογότυπο θεωρώ οτι είναι απόλυτα αντιαισθητικό, και κακόγουστο.

Αρχίστε να ξυπνάτε στη Γλυφάδα, εμείς εχουμε το καλύτερο λογότυπο, την άγκυρα που συμβολίζει την σταθερότητα στον σκοπό, και την ελία που συμβολίζει την ειρήνη, και τον πολιτισμό, το κόμμα μας λείπει, και οι κατάλληλοι εκπρόσωποι που μέχρι σήμερα δεν εχουν υπάρξει.

Πολιτικούς σε τοπικό επίπεδο έχουμε, πολιτευτές σε τοπικό επίπεδο έχουμε, επιχειρηματίες σε τοπικό επίπεδο έχουμε, ανθρώπινο δυναμικό αξιώσεων έχουμε, γέφυρα συνεννόησης μεταξύ όλων αυτών δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να υπάρξει χωρίς να συνδράμουν αρχικά οι τωρινοί εκπρόσωποι σε τοπικό επίπεδο.

 ( Οι ''πυροβολημένοι/ες'' απο τα ΜΜΕ και την δεδομένη πλύση εγκεφάλου, και επηρεασμό σε επίπεδο πρακτικών.)

Εάν υπάρξει μια γέφυρα επικοινωνίας όλων αυτών σε επίπεδο τουλάχιστον Νότιας Αθήνας, τα υπάρχοντα κόμματα τελείωσαν.

Σε ουτοπιστική βάση αυτό που είναι ανέφικτο, και παράλληλα πανεύκολα υλοποιήσιμο.

Βάση της πραγματικότητας μη συμμετοχής των πολιτών στήν εκλογική διαδικασία, η αλλαγή διαφοροποίηση είναι συγκεκριμένη.

Χρειάζεται αυτό που ουδέποτε υπήρξε ώστε να υπάρξει διαφοροποίηση.

Το δεδομένο παρών, και η δημιουργία κομμάτων απο πολιτικούς του σήμερα, σαφώς εχει μικρότερη ανταπόκριση στούς πολίτες, και σαφώς μεγαλύτερη συμμετοχή θα υπήρχε εάν κατάφερναν σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών, την δημιουργία κόμματος πολυσυλλεκτικού, απο κατοίκους γειτονικών Δήμων, που συγγενεύουν περισσότερο, απο το πλαίσιο κομμάτων που ισχύει σήμερα, και δεν τυνχάνει μεγάλης αποδοχής.

Και αυτό είναι θέμα Χρόνου, Θα γίνει αύριο, είναι η αντιστροφή του φαινομένου που ισχύει με τα κόμματα του παρόντος.

Δηλαδή, σήμερα κατεβαίνουν εκπρόσωποι πολιτών απο διάφορα σημεία της χώρας πλαισιώνοντας κόμματα, αύριο θα κατεβαίνουν Δημότες γειτονικών Δήμων της Αττικής, και είναι η ενδεδειγμένη οδός αναβάθμισης της Δημοκρατίας.

Σήμερα καλούνται οι ψηφοφόροι κάτοικοι της Αθήνας να ψηφίζουν εκπροσώπους απο την περιφέρεια και ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Η αντιστροφή του φαινομένου και ενδεδειγμένη οδός είναι οι της περιφέρειας να φέρουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στήν Αττική, και να επιλέγουν να συμμετάσχουν, καθώς και να ψηφίζουν με κίνητρο συνδημοτών γειτονικών Δήμων, και να επιλέγουν τους κατοίκους της Αθήνας και παράλληλα συμπατριώτες τους.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ο Πρωτεργάτης,
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το νέο λογότυπο και σήμα της Νέας Δημοκρατίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">