ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνική Δικαιοσύνη - Δικαστικοί, Ανθέλληνες, Δολόφονοι.


Η Ελληνική δικαιοσύνη των απατεώνων, δολοφόνων, ανθελλήνων, και δολοφόνων των πολιτών .

Με αποδείξεις  ανθέλληνες.

Η πλασματική δικαιοσύνη  πλαισιωτών,  με ίχνος σεβασμού στο Σύνταγμα, και δολοφόνων πολιτών στήν Ελλάδα των δυο ταχυτήτων . 22  Ιανουαρίου 2011.

Απατεώνες όσοι ακολουθούν μη σεβόμενοι το Σύνταγμα δικαιοσύνη δυο ταχυτήτων.
Απόλυτα φαινόμενο ενός  κράτους ν εκπροσώπων οι οποίοι γνωρίζουν με επάρκεια το πλαίσιο της ελληνικής ''δικαιοσύνης'' των δυο ταχυτήτων, και δυο μέτρων και σταθμών.
Είσαστε κατάπτυστοι οι μετέχωντες, διότι γνωρίζατε και γνωρίζεται την καταπάτηση του Συντάγματος απο  την  ελληνική αυθαίρετη δικαιοσύνη που δεν σέβεται μέσω των εκπροσώπων της θεμελιώδη άρθρα και διατάξεις.
Κάνω αναφορά σε  μετέχωντες, με πρακτικές φυσικής εξόντωσης του πολίτη απο την δεκαετία του 70, με καταπάτηση του Συντάγματος ένοι, με κατάχρηση εξουσιών και συγκάληψη εκ των υστέρων, του πολιτη που τους αμοίβει.

Στη Γλυφάδα σήμερα διαμένουν πολλοί μασκαράδες, που επιθυμούν την πλαισίωση και δήθεν την εκπροσώπηση.

Τι έχετε κάνει ρε  εχθές, η τα θα κάνετε αύριο;

Γιάννης Κουρδομένος

Οι δεδομένες διαχρονικά πρακτικές συγκάληψης όσων μετέχουν στο σύστημα πλαισιωτών απατεώνων κοινά αμοιβομένων.
Ο  δικαστικός που συγκαλύπτει τον  εκπρόσωπο και συνάδελφο του, με κατάχρηση εξουσιών, και παραβίαση του Συντάγματος.
Και εν συνεχεία άλλος  δικαστικός που συγκαλύπτει την κακοδικία του συναδέλφου του εκ του ασφαλούς, συνδράμοντας υπέρ των  καταπατητών του Συντάγματος.
Και εν συνεχεία ο ενημερωμένος υπουργός δικαιοσύνης που δεν κάνει τίποτα.
Εν συνεχεία ο προιστάμενος εισαγγελίας, με φάκελλο στοιχείων που δεν κάνει τίποτα ούτε αυτός και θεωρούν οτι πρέπει να πάρει προαγωγή, να τον θέσουν προιστάμενο στήν ΕΥΠ.
Eν συνεχεία ο ενημερωμένος δικαστικός και πρόεδρος του ΕΣΡ, και με σειρά αιτήσεων, ο οποίος αντί μίας επανεξέτασης και βεβαίωση λειτουργίας, υπογράφει δίωξη.
Εν συνεχεία αίτηση στόν Δήμο Γλυφάδας, και ενημέρωση του Δημάρχου, ο οποίος ούτε κάν πέρασε το θέμα σε ενα συμβούλιο.
Εν συνεχεία οι ενημερωμένοι σχεδόν συνολικά πολιτικοί, και η απόλυτη απραξία τους.

Χρειάζονται άλλες αποδείξεις, για κάποιους των δυο μέτρων και σταθμών σε όλα τα επίπεδα που χορηγούσαν απαλλακτικά βουλέυματα στόν Κόκκαλη για αποδεδειγμένες παρανομίες, ενω σε άλλες των περιπτώσεων με κατάχρηση εξουσιών ακολουθούσαν άλλη τακτική ;
Να αναλάβει η επιτροπή παιδείας να με διαπαιδαγωγήσει, και οι υπόλοιπες επιτροπές πλαισιωτών του Δήμου να ξεστραβωθούν, καθώς και ο σημερινός ΔΗΜΑΡΧΟΣ που δεν εχει ούτε την εντοπιότητα και ο Καρχιμάκης του ΠΑΣΟΚ θεώρησε σκόπιμο να του δώσει το χρίσμα.
Και ο χρισμένος θεώρησε σκόπιμο να θέσει εκτός δημότη με εντοπιότητα και να είναι υποψήφιοι/ες άτομα χωρίς εντοπιότητα στη Γλυφάδα.

Ο Σημερινός Δήμαρχος είναι ενημερωμένος, και εχει την αρμοδιότητα εκπροσώπησης.
Δεν θα στρουθοκαμηλίζεις Κόκκορη.

Δεν ανακαλώ τίποτα όταν πρόκειται για ενέργειες καταπάτησης του Συντάγματος ,απο κοινά αμοιβομένους με δόλο και στόχο την φυσική εξόντωση πολίτη της χώρας και του πρωτεργάτη ενός χώρου που συστηματικά έθεσαν εκτός οι δήθεν σε όλα τα επίπεδα.(απλά σβήνω τις ύβρεις ηθελημένα.)
Η Αλήθεια ήταν είναι και θα είναι σκληρή, και σε καμία περίπτωση δεν κάνει χρήση ωραιοποιήσεων.
Ουδέποτε ήμουν κρυμένος πίσω απο μια ανωνυμία όπως πολλοί ακόμα και σήμερα.

Γνώριζαν οτι έκανα χρήση του Συντάγματος με βασικό αίτημα και χωρίς την στήριξη απο κανένα απο τους δήθεν εκπροσώπους.

Άμεσως μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου όλα άλλαξαν ριζικά.

Οι κύριοι έχουν δομήσει μια ελληνική πραγματικότητα αλληλοδέσμια και με σαφή στήριξη σε παπαγαλάκια και υποστηρικτές που λαμβάνουν η και τους συγκαλύπτουν,

 Σε μια χώρα που συναποφάσισαν τι ακριβώς οι δήθεν αρμόδιοι;

H δεδομένη κατάχρηση εξουσιών που συστηματικά συγκαλύπτεται σε όλα τα επίπεδα δικαιοσύνης, και εν συνεχεία λαμβάνει και την αποδοχή των ενημερωμένων εκλεγμένων ως ενδεδειγμένη κίνηση μετεχόντων στο δημόσιο, άρα την κρατική μηχανή, που συνταγματικά είναι υπόχρεoι να προστατεύουν τα δικαιώματα του πολίτη, ενω υπάρχουν οι αποδείξεις για το αντίθετο, χωρίς δικαίωση σε επίπεδο χώρας.

Ο πολίτης έκανε μια συνειδητή επιλογή πρίν απο όλους τους άλλους, και βρέθηκαν αυτοί που ο ρόλος τους ήταν και είναι η εκπροσώπηση οι αρμόδιοι πολιτικοί, να είναι πολίτες των δυο μέτρων και σταθμών, άρα αντιδημοκράτες, και αρχικά αυτοί καταπατητές του Συντάγματος και στη συνέχεια οι μετέχωντες σε επίπεδο εκτελεστικής και δικαστικής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνική Δικαιοσύνη - Δικαστικοί, Ανθέλληνες, Δολόφονοι. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">