ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κουεντίν Ταραντίνο βραβείο Σεζάρ για το σύνολο της καριέρας του.

Στις 25 Φεβρουαρίου κατά την τελετή απονομής των γαλλικών κινηματογραφικών βραβείων ο Κουεντίν Ταραντίνο θα τιμηθεί με βραβείο Σεζάρ για το σύνολο της καριέρας του.



Η Ακαδημία Σεζάρ επέλεξε τον Αμερικανό σκηνοθέτη καθώς σκοπεύει να τιμήσει «ένα μεγάλο διεθνή καλλιτέχνη» σύμφωνα με τον πρόεδρό της Αλαίν Τερζιάν. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της 36ης τελετής απονομής των Σεζάρ που θα γίνει στο Παρίσι, θα είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζόντι Φόστερ.

Για το βραβείο καλύτερης ταινίας μεταξύ των υποψηφίων είναι: οι άνθρωποι και οι Θεοί (Des Hommes et des Dieux), που πραγματεύεται την ιστορία Γάλλων μοναχών στην Τιμπεχιρίν της Αλγερίας και ο Αόρατος Συγγραφέας του Ρομάν Πολάνσκι.

Για το βραβείο ανδρικής ερμηνείας υποψήφιοι είναι οι Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ρομαίν Ντουρίς, Ερίκ Ελμοζνινό, Ζακ Γκαμπλέν, Λαμπέρ Βιλσόν. Όσον αφορά το Σεζάρ καλύτερου γυναικείου ρόλου οι υποψήφιες είναι οι Ιζαμπέλ Καρέ, Κατρίν Ντενέβ, Σάρα Φορεστιέ, Σαρλότ Γκαινσμπούρ, και η Κρίστιν Σκοτ Τόμας. Η Ακαδημία Σεζάρ συγκεντρώνει το σύνολο των εκπροσώπων του κινηματογραφικού χώρου ,φέτος θα ψηφίσουν 3.812 άτομα, ανεξάρτητα από το εάν είναι μπροστά, ή από πίσω από τις κάμερες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κουεντίν Ταραντίνο βραβείο Σεζάρ για το σύνολο της καριέρας του. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">