ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καστανίδης - Να απομονώσουμε τους επίορκους - αναζήτηση της αλήθειας

Για επίθεση που έχει επικεντρωθεί στο πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς έκανε λόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χ. Καστανίδης σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της
ΝΕΤ «Σαββατοκύριακο».

«Έχει επικεντρωθεί η επίθεση που γίνεται με ισοπεδωτικό τρόπο στο πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς. Δεν είναι σωστό. Να απομονώσουμε τους επίορκους και να τιμήσουμε αυτούς που δεν είναι επίορκοι και κάνουν καλά τη δουλειά τους», τόνισε ο υπουργός.

Αναφερόμενος στη διαμάχη ανάμεσα στον πολιτικό κόσμο και τη δικαστική εξουσία, ο κ. Καστανίδης
τη χαρακτήρισε «αχρείαστο πόλεμο». «Δεν χρειαζόμαστε ούτε φλυαρούντες πολιτικούς που καταδικάζουν τη δικαιοσύνη ούτε φλυαρούντες δικαστές που καταδικάζουν την πολιτική», ανέφερε ο υπουργός.

Απέφυγε να μιλήσει επί της ουσίας, σχολιάζοντας τον ρόλο του ως υπουργού Δικαιοσύνης, λέγοντας ότι οι «υποθέσεις στη διαχείριση θέλουν προσοχή. Επί ουσίας δεν θα πω τίποτα ούτε για ονόματα ούτε επί της ουσίας της υπόθεσης. Δεν μπορεί για θέματα ουσιαστικά υποθέσεων που διερευνώνται να μιλήσει ο πρώτος και μοναδικός πολίτης, ο υπουργός Δικαιοσύνης».

Ωστόσο επισήμανε πως θα ήταν χρήσιμο για τη συνοχή του πολιτικού συστήματος και την τιμή της πολιτικής ζωής οι ενέργειες που γίνονται κατά την αναζήτηση της αλήθειας σε τέτοιες υποθέσεις να είναι εξαιρετικά προσεκτικές και σοβαρές.
  • Ποιά αλήθεια ρε να αναζητήσετε, μακροχρόνια επαγγελματίες πλαισιωτές της πολιτικής, απατεώνες δολοφόνοι των πολιτών.
  • Δεν κάνετε μια αναζήτηση της αλήθειας, την περίοδο που ο κ.Καστανίδης ήταν υπουργός Μεταφορών επικοινωνιών, και τις μίζες που έπαιρναν στο υπουργείο οι πλαισιωτές ώστε να καλύπτουν τις παρανομίες ΜΜΕ οι μετέχωντες στήν τότε υπηρεσία που είχε την αρμοδιότητα, η τις μίζες που έπαιρναν για χιλιάδες διπλώματα απο το παράθυρο κ.α.
  • Διαχρονικά υπάρχει η ακέφαλη κεφαλή σε υπουργεία, που είτε δεν γνωρίζει, είτε δεν εχει τον έλενχο, είτε όλα γίνονται εν γνώση τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καστανίδης - Να απομονώσουμε τους επίορκους - αναζήτηση της αλήθειας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">