ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει... πρόεδρο, αλλά έχει τον Τζιμπρίλ Σισέ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει... πρόεδρο, αλλά έχει τον Τζιμπρίλ Σισέ να τον βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις. Ο Γάλλος φορ "καθάρισε" ένα ακόμη παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, στο οποίο πέτυχε δύο γκολ, ενώ από ενέργειες δικές του προήλθαν και τα άλλα δύο γκολ της ομάδας του κόντρα στην υπέροχη Καβάλα (4-2). Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός, που από αγωνιστική σε αγωνιστική ανεβάζει ρυθμούς, παρέμεινε πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και σίγουρα "υποδέχεται" με ανεβασμένη ψυχολογία αύριο την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.

Η Καβάλα είναι με διαφορά η καλύτερη επαρχιακή ομάδα, με παίκτες με πολύ μεγάλες ικανότητες (ξεχωριστή περίπτωση ο Αμπτούν, που έκανε μόνος του άνω - κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού). Τον υπέροχο αγώνα στο ΟΑΚΑ παραλίγο να χαλάσει ο διαιτητής Μήτσιος με τα δύο πέναλτι που καταλόγισε (από ένα σε κάθε ομάδα) σε δύο πράγματι δύσκολες φάσεις, όπου όμως δεν υπήρχε παράβαση.

Το πέναλτι στον Νίνη και ο σχολιασμός του από τον σπίκερ της Nova (είπε -σωστά- ότι δεν υπήρχε παράβαση) "ξύπνησαν" τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, ο οποίος θυμήθηκε τον παλιό του εαυτό με εφόδους και... κουμπούρια. Βρέθηκε λοιπόν με τη συνοδεία του στο "μπουθ" του συνδρομητικού καναλιού διακόπτοντας την περιγραφή της συνάντησης επειδή δεν του άρεσε!

Το Σάββατο στο Φάληρο ο Ολυμπιακός νίκησε τις... ελλείψεις του, αλλά και τον αξιόλογο Πανσερραϊκό (4-2) χωρίς πέντε βασικούς και τον Μιραλάς από το 24' του αγώνα εκτός τερέν λόγω τραυματισμού. Η ομάδα του Βαλβέρδε ξεπέρασε το σοκ της ανατροπής (1-2) και έβγαλε όλο το ταλέντο της και τις δυνάμεις της απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αξιόλογο το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο για τον Ολυμπιακό, καθώς είχε τον Ζαΐρι σε καλή ημέρα και μπροστάρηδες τους Πάντελιτς και Ριέρα (επιτέλους!). Απολαυστικός ο Πανσερραϊκός και υπέροχοι οι πιτσιρικάδες του Γεωργιάδης, Ανάκογλου και Τριανταφύλλου. Απλώς υστερούν αμυντικά ο Σερραίοι...

Η ΑΕΚ μετά τις Σέρρες πέρασε και από την Τρίπολη (0-3!) δείχνοντας ότι έχει βρει τα πατήματά της, ενώ με το ίδιο σκορ στις αποσκευές του έφυγε από τον Βόλο και ο ΠΑΟΚ, που είχε όμως απέναντί του μια πολύ καλή ομάδα (Ολυμπιακός), αλλά υπερβολικά άστοχη.

Σπουδαίο το διπλό του Πανιωνίου στο Χαριλάου κόντρα στον "χλωμό" Άρη (0-2). Ο Κώστας Μήτρογλου με δύο υπέροχα γκολ έβγαλε από το αδιέξοδο την ομάδα του Τάκη Λεμονή, που ενισχύεται αυτή την εβδομάδα με τρεις νέες καλές μετεγγραφές...

Σημαντική επίσης και η επιτυχία του Εργοτέλη, που πήρε το τρίποντο στην Ξάνθη (0-1) και βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα!

Επιτέλους νίκη για την ουραγό Λάρισα (2-1 τον Ηρακλή), που ελπίζει... αλλά και άλμα σωτηρίας για τον Ατρόμητο που νίκησε στο Περιστέρι τη μαχητική Κέρκυρα (4-2).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 45, Παναθηναϊκός 40, ΠΑΟΚ 30, ΑΕΚ 30, Εργοτέλης 24, Καβάλα 24, Ξάνθη 24, Άρης 23, Ηρακλής 22, Ατρόμητος 22, Ολυμπιακός Βόλου 22, Κέρκυρα 20, Αστέρας Τρίπολης 19, Πανιώνιος 19, Πανσερραϊκός 16, Λάρισα 14.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει... πρόεδρο, αλλά έχει τον Τζιμπρίλ Σισέ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">