ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση Παπαδημούλη σε Βαλυράκη για τη Siemens

Την διαφωνία του με το καταγεγραμμένο ιστορικό και τα περιστατικά που σχετίζονται με την υπόθεση Siemens εξέφρασε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής, Δημήτρης Παπαδημούλης που κατέθεσε συνολικά 49 παρατηρήσεις στα επί μέρους κεφάλαια του σχεδίου πορίσματος. Ο Δημ. Παπαδημούλης βάλει κατά του προέδρου της Εξεταστικής, Σήφη Βαλυράκη, κατηγορώντας τον ότι φοράει «χρωματιστά γυαλιά».
«Δεν συμφωνώ με το κείμενο του ιστορικού και των πραγματικών περιστατικών που μου εστάλη από τον πρόεδρο της εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκη στις 14 Ιανουαρίου 2011» αναφέρει. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της εξεταστικής για τη Siemens για κομματική σκοπιμότητα στην αξιολόγηση κρίσιμων πλευρών του δικομματικού σκανδάλου.

Όπως υποστηρίζει ο Δημ. Παπαδημούλης, το κείμενο του πορίσματος αποκρύπτει κρίσιμα γεγονότα, στοιχεία και μαρτυρίες που κατατέθηκαν στην εξεταστική επιτροπή. Αγνοεί και παρακάμπτει υλικό ακόμη και ομόφωνες επιμέρους αποφάσεις της ίδιας της εξεταστικής. Σε άλλα κρίσιμα σημεία, το πόρισμα εμπεριέχει στοιχεία και εκτιμήσεις που σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, υπηρετούν σκοπιμότητες και δεν προκύπτουν από το υλικό των εργασιών της εξεταστικής. «Ορισμένα μάλιστα προστέθηκαν αυθαίρετα και εκ των υστέρων» αναφέρει στην ανακοίνωση του.

Στηριζόμενος στα παραπάνω ο Δημ. Παπαδημούλης κατέθεσε σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εξεταστικής, κείμενο 49 σημείων - παρατηρήσεων επί των επί μέρους κεφαλαίων του πορίσματος (ροή μαύρου χρήματος, συμβάσεις ΟΤΕ – Siemens, ΟΣΕ, εξοπλισμοί, C4i, Υγεία). Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά την σχετική αναμόρφωση του κειμένου που έχει ετοιμάσει η πλειοψηφία της επιτροπής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση Παπαδημούλη σε Βαλυράκη για τη Siemens Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">