ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκη για τον Ολυμπιακό στην Γλυφάδα με 102-56 του Ικάρου

Την πιο ευρεία νίκη του μέσα στη σεζόν πέτυχε ο Ολυμπιακός στη Γλυφάδα, επικρατώντας 102-56 του Ικάρου, κι έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη στη Βαλένθια.


Οι "ερυθρόλευκοι" άρχισαν με καλά ποσοστά από την περιφέρεια, ελέω Χαλπερίν, γεγονός που δυσκόλεψε αφάνταστα το έργο του Ικάρου. Μετά το 4-16 η ομάδα της Καλλιθέας μείωσε 10-18, δεν μπόρεσε όμως να ακολουθήσει περαιτέρω. Άλλωστε στο 14-35, ο Ίκαρος είχε σημειώσει όσους πόντους είχε μόνος του ο Ισραηλινός σουτέρ.

Ο Ίβκοβιτς πήγε στη λογική να μοιράσει το χρόνο, δεδομένου ότι ακολουθεί το κομβικό ματς με τη Βαλένθια, αλλά φρόντισε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Ο Σπανούλης έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν, ενώ Νίλσεν και Νεστέροβιτς εναλλάσσονταν στην παραγωγή σκορ μέσα από τη ρακέτα. Με το σκορ στο 27-56 (20'), ο Ίκαρος είχε πια παραδώσει τα όπλα. Οι Αμερικανοί δεν τον ξεκόλλησαν στα δύσκολα και μόνος ο Καλαμπόκης δεν μπορούσε να αντέξει.

Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν το ίδιο αποδοτικά και δεν έριξαν το ρυθμό τους ούτε όταν βρέθηκαν στο παρκέ ο Κατσίβελης κι ο Πελεκάνος. Στο 30' το σκορ ήταν 42-82, απόρροια της διάθεσης των παικτών του Ίβκοβιτς να παίξουν καλή άμυνα. Δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πετύχουν 60+, την ίδια ώρα που οι ίδιοι έσπασαν το φράγμα των 100 για δεύτερη φορά εφέτος.


youtube video απο την προθέρμανση
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκη για τον Ολυμπιακό στην Γλυφάδα με 102-56 του Ικάρου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">