ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 17.2.2011 - Ξεπούλημα του πρώην Αεροδρομίου Χειραγώγηση Πολιτών.

Εχω διαπιστώσει το έντονο ενδιαφέρον δια μέσω του Τύπου συγκεκριμένων συμφερόντων που συστηματικά προσπαθούν να χειραγωγήσουν και επηρεάσουν τους πολίτες με δήθεν ανάπτυξη, αυτού που ονομάζεται Ξεπούλημα.

Ξεπούλημα αρχικά απο τον Πρωθυπουργό του πατέρα του και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ που ήταν δημόσια τουλάχιστον κάθετος στο ξεπούλημα του δημοσίου.

Η Ελλάδα Δεν θα ανήκει στους Έλληνες αύριο με τις πολιτικές που προσπαθούν να εφαρμόσουν.

Βέβαια αυτό είναι απειροασήμαντο για κάποιους και κάποιες που είναι οι βασικοί συντελεστές για την οικονομία της χώρας σήμερα, και ουδέποτε πλήρωσαν το αντίθετο, επηρεάζουν την κοινή γνώμη, χειραγωγούν, και ευελπιστούν στο συνολικό ξεπούλημα της χώρας μόνο προς ιδίο όφελος.

Ονομάζονται Ανθέλληνες.

Το υπογράφει ο άμισθος δεκαετίες, που του στέρησαν αυτά τα καθάρματα Συνταγματικά δικαιώματα ωστε να επηρεάζουν την κοινή γνώμη.

Εάν θέλουν πραγματική ανάπτυξη πρός όφελος του συνόλου των Πολιτών, να δημιουργήσουν το πλαίσιο παραχώρησης όλης της έκτασης στους Δήμους και τους δημότες.

Είναι η άποψη μου χωρίς καμία σκοπιμότητα η συμφέρον, απλά με κίνητρο το συμφέρον του συνόλου και της Χώρας, και αυτά που σκόπιμα δεν θα περάσουν πουθενά αλλου απο κάποιους που βαρύνονται για το παρόν, και επιθυμούν το συνολικό ξεπούλημα της Ελλάδας, και των συνειδήσεων, επιθυμούν για το αύριο πολίτες υπηρέτες ξένων μόνο συμφερόντων και μη κυρίαρχοι στην Χώρα τους.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 17.2.2011 - Ξεπούλημα του πρώην Αεροδρομίου Χειραγώγηση Πολιτών. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">