ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα την Τρίτη (Ενω πρέπει να υπάρξει επανάσταση)

Νέα ταλαιπωρία αναμένει και αυτή την εβδομάδα το επιβατικό κοινό της Αττικής, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες έχουν εξαγγείλει νέα σειρά κινητοποιήσεων,

συνεχίζοντας τις αντιδράσεις τους στο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες, το οποίο αύριο εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής προς συζήτηση και ψήφιση.


Όλοι οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, που προγραμματίζεται για την προσεχή Τρίτη, ενώ την ίδια μέρα προγραμματίζεται μεγάλη πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη βουλή.


Την Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, θα πραγματοποιήσουν 5ωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.


Στο μεταξύ, από την Δευτέρα θα ισχύσουν οι νέες αυξημένες τιμές στα εισιτήρια του προαστιακού. Στο αστικό μέρος, το εισιτήριο εξομοιώνεται με αυτό των υπολοίπων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και από 1 ευρώ πηγαίνει στο 1,40.
  • Ποιές απεργίες και παπαριές, Επανάσταση πρέπει να υπάρξει.
  • Πρίν αρκετά χρόνια κάποιοι έκαναν ειρωνικά σχόλια, να κάνετε και σήμερα ρε..........
  • Οι ξεφτίλες της ελληνικής πραγματικότητας βρίσκονται στο απειρόβλητο, φυλασόμενοι, και χαίρουν της εκτιμήσεως του συνόλου των ηλιθίων ληστευμένων, διότι πριν απο χρόνια ήμουν εγω ο ληστευμένος, σήμερα είσαστε όλοι σας.
  • Kαι οσοι εχουν αδυναμία αντίληψης ακόμα και σήμερα, προφανώς βρίσκονται σε άλλη χώρα, και κάποιοι άλλοι ξεπούλησαν την Ελλάδα, και σαφώς δεν ήταν αυτοί που στηρίζατε και στηρίζεται ενω εγω αποκαλούσα απατεώνες και προδότες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα την Τρίτη (Ενω πρέπει να υπάρξει επανάσταση) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">