ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

24ωρη απεργία - ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ

Μία δυναμική και ηχηρή απάντηση αναμένεται να δώσουν οι εργαζόμενοι, την Τετάρτη, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, για τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα.

Οι εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μεταξύ αυτών δάσκαλοι, καθηγητές, εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, ασφαλιστικά ταμεία, πολεοδομίες, τελωνεία, ΟΤΑ, ΔΕΚΟ, ΠΝΟ, τραπεζικοί υπάλληλοι, δημοσιογράφοι βενζινοπώλες, έμποροι, βγαίνουν αγανακτισμένοι στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά των μέτρων, ζητώντας παράλληλα νέο μισθολόγιο χωρίς περικοπές, επιστροφή των δώρων, και καμία αλλαγή στο ασφαλιστικό.

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία ενόψει της πανελλαδικής απεργίας και των διαδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο κέντρο της Αθήνας για την πρόληψη και καταστολή τυχόν επεισοδίων.

Με διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα ενισχύσεις από αστυνομικές δυνάμεις από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται σε όλες τις συγκεντρώσεις και κατά μήκος των πορειών και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι διαταγές που έχουν δοθεί είναι να μην προκαλούν με την παρουσία τους αλλά να εφαρμόζουν το νόμο σε κάθε περίπτωση.

Οι επιτελείς της αστυνομίας έχουν καταστρώσει σχέδια ειδικά για την φύλαξη κτιρίων που μπορεί να γίνουν στόχος επιθέσεων ή άλλων ενεργειών.

Παράλληλα με τα ΜΑΤ, ΥΜΕΤ και άλλες δυνάμεις τάξης θα υπάρχουν ομάδες της Ασφάλειας, της Υπηρεσίας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης οι οποίες θα κινούνται συνεχώς στο κέντρο και θα προβαίνουν σε συλλήψεις σε περίπτωση που σημειωθούν επεισόδια.
  • Να την πληρώσω εγώ για εσάς, που ήδη πρίν απο όλους εσάς την πλήρωσα, και χωρίς κανένα απο εσάς.
  • Καλώς η κακός η αλήθεια ενοχλεί, και υπήρξε κάποιος που δημόσια είπε την αλήθεια και πλήρωσε το τίμημα ώστε οι πολιτικοί σας, και τα ΜΜΕ των πολυεργολάβων και πολυεπιχειρηματιών που σας χειραγωγούν και φανατικά επιλέγετε, να οδηγήσουν τις εξελίξεις στο παρόν.
  • Που είσαστε όταν τα φώναζα δημόσια, τι επιλογές κάνατε;
  • Που είσαστε όταν μου έκαναν τις κατασχέσεις τη μια μετά την άλλη;
  • Ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι εχουν αδυναμία αντίληψης ποιοι ευθύνονται.................κρίμα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 24ωρη απεργία - ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">