ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα 300 χιλιάρικα στη Γλυφάδα ειναι πταίσμα σε σχέση με το παλιό Δημαρχείο

Φωτο πριν την εκλογή κ Γ. Θεοδωρόπουλου

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας δεσμεύτηκε να δώσει στη δημοσιότητα τα τιμολόγια των 300.000 ευρώ που βρίσκονται στον «αέρα» χωρίς κωδικό, υπογραφές παραλαβής, και άλλες παρατυπίες.
Προσωπικά θεωρώ πταίσμα το συγκεκριμένο θέμα σε σχέση με άλλα, και ενα απο αυτά είναι το παλιό Δημαρχείο που μέχρι σήμερα εχει κοστίσει περίπου 1,5 εκ. ευρώ,και απαιτούνται τουλάχιστον άλλες 140.000 χιλ ευρώ,και μέχρι την τελική αποπεράτωση θα κοστίσει τα διπλάσια χρήματα απο το κόστος ανακατασκευής.
Όταν ενα εργο κοστίζει τα διπλάσια χρήματα απο την αξία ανακατασκευής του, κάποιοι εχουν κλέψει τους δημότες, εγω δεν γράφω κακοδιοίκηση.
Πρίν την εκλογή κ.Θεοδορώπουλου στην πάνω φώτο υπήρχε δαπάνη 150.000.000 εκ. για τοποθέτηση σωλήνων νερού στους τοίχους, αυτό ήταν το έργο.
Υπάρχει ολόκληρο το βίντεο, με το εσωτερικό και εξωτερικό του δημαρχείου, καθώς και η συνολική εικόνα ανακατασκευών. Πράσινες σωλήνες νερού στους τοίχους, ώστε να αερίζονται.
Αυτό είχε καταγραφεί.
Την προηγούμενη τετραετία αυξήθηκε η δαπάνη και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Το διαχρονικά ημιτελές δημαρχείο, ενα έργο που μπορούσε να ολοκληρωθεί σε ενα χρόνο.
Το θέμα ειναι γνωστό σε όλους, έχουν υπάρξει επίσημες καταγγελίες, αποτέλεσμα αδιαφάνεια.

 Μια διαχρονική πηγή μαύρων σε κάποιους ''πονηρούς''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα 300 χιλιάρικα στη Γλυφάδα ειναι πταίσμα σε σχέση με το παλιό Δημαρχείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">