ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μην σας χαλαρώνει το +7» προειδοποίησε ο Βαλβέρδε

Η αντίστροφή μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής έχει ξεκινήσει και στον Ολυμπιακό φορτσάρουν για να είναι πανέτοιμοι.

Παρά την βαθμολογική διαφορά του +7 πάντως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν εφησυχάζει και στην προπόνηση της Τετάρτης στάθηκε στην βελτιωμένη εικόνα του Παναθηναϊκού, θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του. «Να μην κοπεί ο ρυθμός μας» το μήνυμά του στον κόσμο.

Η αγωνιστική βελτίωση των «πράσινων» δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον Βαλβέρδε, ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην χαλαρώσουν από τον διαφορά ασφαλείας, αλλά να αποδείξουν εντός του αγωνιστικού χώρου πως είναι καλύτεροι.

«Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δείχνει ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Δεν θα πρέπει να μας ξεγελάει η διαφορά των εφτά βαθμών», είπε στους ερυθρολεύκους ο βάσκος τεχνικός, που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υποτιμηθεί η αξία του αντιπάλου.

«Αυτοί θα έρθουν με στόχο να αποσπάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν και για αυτό τον λόγο δεν θα πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και να πάρουμε το παιχνίδι και να τελειώσουμε στην ουσία το πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Το μήνυμα του Βαλβέρδε στον κόσμο

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που φέτος στηρίζεται σε μεγάλο ποσοστό στον ρυθμό του αγώνα και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πιθανότητα διακοπής του αγώνα εξαιτίας κάποιας ενέργειας από τους φιλάθλους, όπως είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήδη έχει έρθει σε επαφή με τους οργανωμένους ζητώντας τους να παρουσιάσουν κόσμια συμπεριφορά στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Κάτι που πρώτος από όλους επιθυμεί ο προπονητής του Ολυμπιακού. «Είμαστε ομάδα ρυθμού και πιθανή διακοπή δεν ευνοεί την ομάδα μας, παρά μόνο τον αντίπαλο», είναι η άποψη του Βαλβέρδε για το συγκεκριμένο θέμα, περιμένοντας από τον κόσμο να σταθεί στο ύψος του και να βοηθήσει την ομάδα σε ποδοσφαιρικά όρια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μην σας χαλαρώνει το +7» προειδοποίησε ο Βαλβέρδε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">