ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 8.2.2011 Καλλικράτης και ο ρόλος των εκλεγμένων του Δήμου

Δεν ανακαλώ και δεν σβήνω τίποτα όταν πρόκειται για ενέργειες καταπάτησης του Συντάγματος απο κοινά αμοιβομένους με δόλο και στόχο την φυσική εξόντωση πολίτη της χώρας, και του πρωτεργάτη ενός χώρου, που συστηματικά έθεσαν εκτός οι δήθεν σε όλα τα επίπεδα.

Η Αλήθεια ήταν και είναι σκληρή, και σε καμία περίπτωση δεν κάνει χρήση ωραιοποιήσεων.
Ουδέποτε ήμουν κρυμένος πίσω απο μια ανωνυμία όπως πολλοί ακόμα και σήμερα, υπήρχαν και υπάρχουν τα στοιχεία μου σε δημόσια θέα.

Γνώριζαν οτι έκανα χρήση του Συντάγματος, με βασικό αίτημα και χωρίς την στήριξη απο κανένα απο τους δήθεν εκπροσώπους.

Άμεσως μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου όλα άλλαξαν ριζικά.

Οι κύριοι έχουν δομήσει μια ελληνική πραγματικότητα αλληλοδέσμια και με σαφή στήριξη σε παπαγαλάκια και υποστηρικτές που λαμβάνουν η και τους συγκαλύπτουν.

Σε μια χώρα που συναποφάσισαν οι δήθεν αρμόδιοι εκλεγμένοι για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, ενα πλαίσιο δυο ταχυτήτων δημοκρατίας, δικαιοσύνης, και υπάρχει και η αποδοχή των πολιτών που κρίνουν και αξιολογούν βάση αυτού του προτύπου.

H δεδομένη κατάχρηση εξουσιών που συστηματικά συγκαλύπτεται σε όλα τα επίπεδα δικαιοσύνης, και εν συνεχεία λαμβάνει και την αποδοχή των ενημερωμένων εκλεγμένων ως ενδεδειγμένη κίνηση μετεχόντων στο δημόσιο, άρα την κρατική μηχανή, που συνταγματικά είναι υπόχρεoι να προστατεύουν τα δικαιώματα του πολίτη, ενω υπάρχουν οι αποδείξεις για το αντίθετο, χωρίς δικαίωση σε επίπεδο χώρας.

Ο πολίτης έκανε μια συνειδητή επιλογή πρίν απο όλους τους άλλους, και βρέθηκαν αυτοί που ο ρόλος τους ήταν και είναι η εκπροσώπηση, οι αρμόδιοι πολιτικοί, να είναι πολίτες των δυο μέτρων και σταθμών, άρα αντιδημοκράτες, και αρχικά αυτοί καταπατητές του Συντάγματος, και στη συνέχεια οι μετέχωντες σε επίπεδο εκτελεστικής, και δικαστικής εξουσίας.

Υπάρχει η δεδομένη κατάχρηση εξουσιών, που συγκαλύπτεται εν συνεχεία σε δικαστήρια.

Όταν δικαστικοί αποδέχονται την κατάχρηση εξουσιών, δεν πρεσβεύουν το δίκαιο, και είναι καταπατητές του Συντάγματος.

Ο ρόλος των εκλεγμένων σε τοπικό επίπεδο σήμερα είναι βάση του Καλλικράτη η εκπροσώπηση σε όλα τα επίπεδα.

Προσωπικά λόγοι αρχής μου απαγορεύουν να προσφύγω δικαστικά εναντίον του οποιουδήποτε, αυτόν τον ρόλο τον έχουν οι εκλεγμένοι σήμερα στη Γλυφάδα, στούς οποίους θα δώσω την δυνατότητα απόδειξης εκπροσώπησης, απο την στιγμή που θεώρησαν οτι είναι κατάλληλοι πλαισίωσης.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει εξίσωση με εμένα  του οποιουδήποτε και των πρακτικών του ακόμα και σήμερα , διότι γνωρίζουμε την αλληλοαποδοχή συνολικά του δημιουργήματος ερτζιανά Ν.Αττικής και το πλαίσιο συνολικής ''νόμιμης'' λειτουργίας.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 8.2.2011 Καλλικράτης και ο ρόλος των εκλεγμένων του Δήμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">