ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κώστα Κόκκορη βγάλε εκτός στη Γλυφάδα τις πολιτικές σκοπιμότητες και συμφέροντα

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας περιτρυγυρισμένος απο αυλικούς, κόλακες, κ.α, και μια σειρά μετεχόντων στην παραταξη του, στους οποίους εχει περάσει σχεδόν το σύνολο της ''αξιολόγησης'' θεμάτων, αν και ουσιαστικά η κρίση πρέπει να είναι αρχικά του ιδίου, και οχι μέσω προτροπών άλλων.

Βέβαια, οταν καλείσαι να αναλάβεις το σύνολο της διαχείρησης ενός Δήμου που διαχρονικά διέπεται απο αδυναμίες οργάνωσης, και επικρατεί ενα πλαίσιο διαχωριστικών παραταξιακών γραμμών και σκοπιμοτήτων, που υποβαθμίζουν την ποιότητα  εύρυθμης λειτουργίας της  Διοίκησης..... κάνεις υποχωρήσεις, και οι υποχωρήσεις συντηρούν τον αναχρονισμό. 

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί σε μια ενιαία Πόλη, που βάζουν διαχωριστικά πλαίσια της Άνω Πόλης και του Κέντρου, του βουνού και της παραλίας, των δεξιών, ακροδεξιών, πασόκων, αριστερών, δημοκρατών, κ.α.

Η διαχρονικά ελλειματική οργανωμένη συστηματικά διοίκηση του Δήμου φέρει συγκεκριμένη σφραγίδα, είναι η σφραγίδα των διαχωριστικών πλαισίων που πρόσφατα καταδίκασε το 60% των δημοτών με την μη συμμετοχή στήν εκλογική διαδικασία.

Προσωπικά δεν μπορώ να γνωρίζω απόλυτα τι προτάσεις κάνουν οι σύμβουλοι του Δημάρχου και που αποσκοπούν.

Όταν μένεις εκτός, μπορείς να βλέπεις, να αξιολογείς, να κρίνεις, και να διαπιστώνεις που ακριβώς βρίσκεται το κάθε πρόβλημα, που οι μετέχωντες ουτε κάν πρόκειται να διαπιστώσουν η να προτείνουν.

Τα διαχωριστικά πλαίσια σκοπιμοτήτων και η εμπέδωση λάθος νοοτροπίας σε πολλούς και πολλές συντηρούν τον αναχρονισμό και την συνέχιση της ελλειματικής ουσιαστικής εκπροσώπησης, και μακροπρόθεσμα διευθετήσεων αντιστάθμισης του στάσιμου παρελθόντος σε ανάπτυξη και εκσυχρονισμό που οφείλει η κάθε διοίκηση στους δημότες και την πόλη.

Κώστα Κόκκορη χρεός του αρμοδίου εκλεγμένου είναι να ακούει το σύνολο των προτάσεων, να αξιολογεί, να κρίνει, και να δημιουργήσει μια συνχρονη διοίκηση η οποία θα πλαισιώνεται με τα κατάλληλα πρόσωπα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο ρόλος σου είναι να φροντίσεις για το καλύτερο χωρίς ίχνος πολιτικών σκοπιμοτήτων και συμφερόντων.

Γιάννης Κουρδομένος 
  • Τουλάχιστον προσωπικά θα ακολουθούσα άλλη διαδικασία περαν της καθιερωμένης, Μια κυριακή ενα δημόσιο κάλεσμα των δημοτών και ενα υποτιπώδες δημοψήφισμα δημόσιο, ώστε να αποφασίσουν οι δημότες ποιούς επιθυμούν σε θέσεις κλειδιά του Δήμου.
  • Είναι η ενδεδειγμένη οδός έναντι των όσων ισχυαν και ισχύουν, και σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορεί εκ των υστέρων να επιρίπτει ευθύνες στήν προσωπική επιλογή προσώπων απο ενα Δήμαρχο.
  • Κάλλιστα θα μπορούσα καθημερινά να προτείνω πρόσωπα αυτό που κάνουν οι άλλοι, η ακόμα να καταθέτω αιτήσεις.
  • Σε μια χώρα που αποδεδειγμένα η πολιτική εχει έρθει σε τέλμα, η αλλαγή φέρει σφραγίδα Ελληνική, και είναι η αναγγένηση της ουσιαστικής μορφής ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ.
  • Τέλος, αυτά όσων αφορά εμένα, όσων αφορά τις επιλογές του σημερινού δημάρχου θεωρώ οτι πρέπει η πλαισίωση κάποιων θέσεων κλειδιών του δήμου να περάσει απο ενα δημοτικό συμβούλιο παρουσία και των δημοτών και να υπάρξει συναπόφαση.
  • Σε καμία περίπτωση δεν δέχομε σε αντίθεση με πολλούς, την επιλογή πολλών προσώπων μόνο απο τον εκάστοτε Δήμαρχο,
  • Δικαιωμα μου ως πολίτης χωρίς δικαιώματα στήν χώρα του, διότι δικαιώματα εχει ο Λασκαρίδης του ΕΣΡ, αυτοί που τον διόρισαν, ο Καρατζαφέρης που δήθεν εκπροσωπεί τους πολίτες κ.α και οι υπόλοιποι τους το αναγνωρίζεται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κώστα Κόκκορη βγάλε εκτός στη Γλυφάδα τις πολιτικές σκοπιμότητες και συμφέροντα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">