ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Παλλάς (Σε μια χώρα που όλα αρχίζουν αλλιώς)

«Όλα αρχίζουν αλλιώς», με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Παλλάς να παρουσιάζει τα πιο εμβληματικά τραγούδια από το ρεπερτόριό της σε δέκα παραστάσεις από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου.



Η ερμηνεύτρια στις συναυλίες της θα ανασύρει σημαντικές στιγμές της, ανακατεύοντας χρονολογίες και μνήμες για να δημιουργήσει κάτι εντελώς καινούριο με τραγούδια που την ξεχώρισαν και τραγούδια που εκείνη ξεχωρίζει. Με διαφορετικές πιο ακουστικές ενορχηστρώσεις και σημερινή διάθεση.

Οι πιο πιστοί φίλοι της Ελευθερίας, οι δικοί της μουσικοί μεταμορφώνονται σε ανύποπτο χρόνο σε μία μπάντα του δρόμου και παρουσιάζουν τα πιο απρόσμενα κομμάτια, μαζί της. Εκλεκτοί καλεσμένοι, θα δημιουργούν στιγμιότυπα με latin και balkan ρυθμούς, βγαίνοντας μπροστά στην σκηνή μαζί της.

Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Γεωργιάδης στο μπάσο, Αλέξανδρος Κτιστάκης στα τύμπανα, Γιάννης Κυριμκυρίδης σε πιάνο και πλήκτρα, Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι, λαούτο, τσουμπούς, μπουζούκι, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας στις κιθάρες, Θέμης Νικολούδης στο βιολί, τρομπέτα, Αγγελος Πολυχρόνου στα κρουστά.
  • Σε μια χώρα που όλα αρχίζουν αλλιώς και τελειώνουν αλλιώς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Παλλάς (Σε μια χώρα που όλα αρχίζουν αλλιώς) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">