ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δυσκόλεψαν τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ

Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" της διοργάνωσης. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους Ρώσους πέτυχε στο 29΄ ο Νέσιντ και, πλέον, ο "δικέφαλος" του Βορρά καλείται να κάνει την υπέρβαση την ερχόμενη Τρίτη στη ρεβάνς της Μόσχας.

Μέσα σε ένα τρίλεπτο ο ΠΑΟΚ "ζέστανε" τους οπαδούς του, όταν απείλησε με φάουλ Βιεϊρίνια στο 11’ με σουτ του Σαλπιγγίδη στο 12΄ και με κεφαλιά του Ιβιτς στο 13΄.

Ομως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 23’ η ΤΣΣΚΑ προειδοποίησε τους γηπεδούχους με την πρώτη της ευκαιρία και στο 29’ «πάγωσε» την Τούμπα. Μετά από ολιγωρία της άμυνας και κυρίως του Τσιρίλο, ο Νέσιντ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ρώσους.

Αυτό το γκολ έδωσε περισσότερη ώθηση στους φιλοξενούμενους, ενώ... έκοψε τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ προερχόταν από αγωνιστική απραξία περίπου 2,5 μηνών, αφού σε αυτό το διάστημα δεν είχε δώσει επίσημα παιχνίδια, παρέμεινε «αφεντικό» στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μην βρίσκουν λύσεις να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Οσοι περίμεναν την αντίδραση του ΠΑΟΚ στο β΄ ημίχρονο, διαψεύσθηκαν. Η ομάδα του Μάκη Χάβου περιορίστηκε σε εντελώς παθητικό ρόλο, ενώ οι Ρώσοι όσο περνούσε ο χρόνος έβλεπαν ότι η νίκη τους στην Τούμπα δεν χρειαζόταν να πάρει... θριαμβευτικές διαστάσεις. Αρκούσε να κρατήσουν το "μηδέν" και το κατάφεραν με χαρακτηριστική ευκολία, από τη στιγμή που ο "Δικέφαλος" δεν έκανε ούτε... μισή ευκαιρία σε ολόκληρο το δεύτερο 45λεπτο.

Διαιτητής: Αντρέ Μάρινερ (Αγγλία)

Κίτρινες: Βιεϊρίνια - Μαμάεφ, Ναμπάμπκιν

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς (46΄ Κρέσιτς), Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο (57΄ Ελ Ζαρ), Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (70΄ Αθανασιάδης), Σαλπιγγίδης.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Ναμπάμπκιν, Σενίκοφ, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Μαμάεφ, Σεμπέρας, Κάουνα (66΄ Αλντόνιν), Τόσιτς, Ντουμπιά (85΄ Τζαγκόεφ), Νέσιντ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δυσκόλεψαν τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">