ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' τον που την έχει

Όταν γνωρίζεις με επάρκεια ποιοί και με ποιές μεθόδους κρύβονται πίσω απο την πώληση η ξεπούλημα του Ελληνικού, και πόσοι εχουν πληρωθεί ώστε να επηρεάσουν την κοινή γνώμη....Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' τον που την έχει.

Σε μια εποχή ''άτιμη'' και ''άτιμων'', η τιμή είναι σπάνιο είδος, όπως και η αλήθεια.

Και η αλήθεια είναι να μείνει χώρος των δημοτών, και σε καμία περίπτωση συμφερόντων που ρήμαξαν την Εθνική οικονομία και οδήγησαν  πολιτικούς να θέτουν πλαίσια ξεπουλήματος.
Κάποιοι ευθύνονται, δεν πληρώνουν, και κινούν τα νήματα για άλλη μια φορά υπέρ αυτών και κατά του συνόλου και της Χώρας.

Είναι προτιμότερο να γίνει χώρος πρασίνου,  αθλητισμού, πολιτισμού, το έργο κορυφαίων σχεδιαστών το εχουμε δει όλοι και όλες το 2004, με έργα που κόστισαν πολλαπλάσια της αξίας τους κέρδισαν οι υπερεργολάβοι και ''άλλοι'', και εν συνεχεία μέσα σε μια πενταετία ρήμαξαν, ενω είχαν πείσει τους πολίτες για την εγγυημένη μελλοντική επένδυση που δεν αποφέρει έσοδα.

Ανέκαθεν λίγο με ενδιαφέρει τι σχόλια θα κάνει ο κάθε επισκέπτης/α όταν γνωρίζω καλύτερα εκ των προτέρων ότι η υποτιθέμενη ανάπτυξη είναι προσχηματική και υπέρ λίγων.

Το ουσιαστικό κέρδος του συνόλου είναι η δημόσια περιουσία να είναι αποκλειστικά ιδιοκτησία τους.

Η άποψη μου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' τον που την έχει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">