ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπό κατάληψη τα κεντρικά της ΔΕΗ

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη πραγματοποιούν από το απόγευμα της Τετάρτης εργαζόμενοι που αντιδρούν στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της Επιχείρησης.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο λίγο πριν από τις 7 και προέβησαν στην κατάληψη, την οποία δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν έως τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Εναερίτες ανέβηκαν στην ταράτσα του κτιρίου και αφού κρέμασαν ένα τεράστιο πανό στο οποίο αναγράφεται "εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε", κατέβηκαν στον δρόμο με σχοινιά.

Όπως διεφάνη και από τη σκληρή δήλωση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, οι εργαζόμενοι βρίσκονται... επί ποδός πολέμου. Ο Νίκος Φωτόπουλος τόνισε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή, ενώ ενδεικτική των διαθέσεων που υπάρχουν είναι η φράση του "η φυλακή δεν μας τρομάζει".

"Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Δεν θα αφήσουμε να εξελιχθούν σχέδια σε βάρος επιχείρησης του ελληνικού λαού. Θα είμαστε απέναντι σε οποιονδήποτε -τρόικα, κυβέρνηση, Στρος Καν, Ντερούζ- που επιδιώκει να διαλύσει και να δώσει τη δυνατότητα στους ιδιώτες να λεηλατήσουν αυτήν εδώ την επιχείρηση" είπε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπό κατάληψη τα κεντρικά της ΔΕΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">