ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Αγ. Ιεροθέου ΠΑΟΚ Γλυφάδας την Κυριακή

Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ  αντιμετωπίζουν την  ομάδα του Άγιου Ιερόθεου που   κάνει προσπάθεια ώστε να μείνει στη κατηγορία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο του Περιστερίου λόγω τιμωρίας της έδρας της γηπεδούχου ομάδας.
Σημαντική απώλεια προέκυψε στις τάξεις του Αγίου Ιερόθεου το οποίο μάλιστα προβληματίζει έντονα τον Δημήτρη Τσιαμπουρή.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος Παναγιώτης Μαχαίρας υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο νεαρός τεχνικός του περιστεριώτικου συλλόγου θα περιμένει μέχρι την τελευταία προπόνηση να διαπιστώσει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο τραυματισμός του αριστεροπόδαρου άσου. Από εκεί και πέρα, τραυματίας είναι και ο νεαρός μέσος Βασίλης Νεράντζης που δε θα είναι στην αποστολή του επόμενου αγώνα.

Απουσίες υπάρχουν και στήν ομάδα της Γλυφάδας και είναι ενα δύσκολο παιχνίδι και σύμφωνα με το δημοσιευμα του korner.gr ο Βαγγέλης Μάλλιος δήλωσε ότι  «Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι, καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Κανένας δεν μας χαρίζεται. Με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά μπορούμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Αγ. Ιεροθέου ΠΑΟΚ Γλυφάδας την Κυριακή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">