ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού - Το μεγαλύτερο ενυδρείο οραματίζεται ο Χοσέ Ασεμπίγιο

Το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου οραματίζεται να φτιάξει στο χώρο του πρώην αεροδρομίου ο Χοσέ Ασεμπίγιο μαζί με δύο γήπεδα γκολφ, μαρίνες και εμπορικά κέντρα.Για έναν μεγάλο κήπο μιλούν οι σχεδιαστές που δεν αποκλείουν όμως ακόμη και “κόψιμο” οικοπέδων για ήπια οικιστική ανάπτυξη.

Το έργο υπολογίζεται μεταξύ 5 και 7 δισ. Οι διαπραγματεύσεις με κάποιους από τους επενδυτές είναι σε προχωρημένο στάδιο, όμως όπως έχει ήδη αναφέρει ο κ. Παμπούκης δεν αναμένονται άμεσα υπογραφές.

Αν όλα πάνε καλά οι πρώτες υπογραφές ίσως πέσουν μετά από δύο μήνες. Όπως και να 'χει το σχέδιο είναι κάτι παραπάνω από φιλόδοξο.

Μια τεράστια μαρίνα θα μπορεί να φιλοξενήσει το λεγόμενο τουρισμό της χλιδής, κότερα και θαλαμηγούς πλουσίων δηλαδή, που εκτός από μεγάλα εμπορικά κέντρα στην περιοχή θα μπορούν να παίξουν και γκολφ σε δύο νέα υπερσύγχρονα γήπεδα.

Παράλληλα σχεδιάζεται ένα τεραστίων διαστάσεων ενυδρείο το οποίο θα αποτελέσει και την ατραξιόν, όχι μόνο της περιοχής αλλά και της Ελλάδας στο σύγχρονο τουριστικό της προφίλ.

Παράλληλα θα υπάρξουν χώροι για συνεδριακά κέντρα.
  • Πράγματι αυτό ''χρειάζεται'' η Περιοχή, είναι γνωστό σε όλους οτι τα ψάρια δεν ομιλούν.
  • Συμφωνα με αυτό το δημοσίευμα ο κ.Παμπούκης φάσκει και αντιφάσκει διότι πρόσφατα δήλωσε οτι δεν θα γίνουν εμπορικά κέντρα, επιτέλους να ξεκαθαρίσουν δημόσια τι σχεδιάζουν σε Κυβερνητικό επίπεδο πρίν την συμφωνία.
  • Κόψιμο οικοπέδων ίσον ξεπούλημα.
  • Προσωπικά θα σεβαστώ αρχικά την άποψη του Δημάρχου Ελληνικού που περιμένω ολοκληρωμένη, καθώς και την άποψη του Δημάρχου Γλυφάδας που τηρεί σιγή ιχθύος.
  • Εχουμε μια Κυβέρνηση που ετεροχρονισμένα θα οικοπεδοποιήσει και θα πουλήσει την περιοχή την οποία λήστευσαν απο αυτούς που διέμεναν ώστε να διευρυνθεί το πρώην αεροδρόμιο.
  • Μονοκονδυλιά διαγράφουν κάποιοι σε πολλούς τομείς την διαδρομή του πολίτη και παράλληλα τα δικαιώματα του, προς όφελος ποιών;
  • Περιμένω την ολοκληρωμένη άποψη των τοπικών εκλεγμένων και των Δημοτών που διαχρονικά για σειρά ζητημάτων μένουν απαθείς παρατηρητές, ενω είναι οι ιδιοκτήτες και σε καμία περίπτωση αυτοί που έλαβαν την λαική εντολή εκπροσώπησης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

Item Reviewed: Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού - Το μεγαλύτερο ενυδρείο οραματίζεται ο Χοσέ Ασεμπίγιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">