ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στήριξη Κάστρο στον Καντάφι;

Ένας τίμιος άνθρωπος θα στέκει πάντοτε αντίθετος σε οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά οποιουδήποτε λαού στον κόσμο.

Οι ΗΠΑ δεν θα διστάσουν να στρέψουν το ΝΑΤΟ κατά της Λιβύης για να βάλουν χέρι στα πετρελαϊκά της αποθέματα, δήλωσε από την Αβάνα ο Φιντέλ Κάστρο. Εξέφρασε επιφυλάξεις για την εγκυρότητα των πληροφοριών για σφαγή αμάχων από το καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι.

«Μπορούμε να συμφωνούμε, ή να διαφωνούμε με τον Καντάφι. Ο κόσμος βρίσκεται βυθισμένος σε πληροφορίες κάθε είδους, που κυρίως μεταδίδονται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση. Πρόσθεσε ότι τηρεί στάση αναμονής μέχρι να αποδειχθεί "είτε η αλήθεια, είτε το ψεύδος" για τις σφαγές.

«Ένας τίμιος άνθρωπος θα στέκει πάντοτε αντίθετος σε οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά οποιουδήποτε λαού στον κόσμο, και τώρα, τούτη τη στιγμή, η χειρότερη αδικία θα ήταν η σιγή απέναντι στο έγκλημα που ετοιμάζεται να διαπράξει το ΝΑΤΟ κατά του λιβυκού λαού», δήλωσε ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας.
  • Σε μια χώρα που δεν υπάρχει διαμορφωμένη άποψη απλά υπάρχει ενα καθεστώς παρουσίασης ειδήσεων, ο κάθε πολίτης πρέπει να αξιολογεί και να κρίνει με δικά του κριτήρια.
  • Δεν γνωρίζω εαν ο Κάστρο στηρίζει τον Καντάφι, γνωρίζω οτι πάντα πρέπει να στηρίζεται το δίκαιο σε αντίθεση με όλα αυτά που εχουν αποδεχθεί αρκετοί και κρατούν παθητική στάση χωρίς άποψη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στήριξη Κάστρο στον Καντάφι; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">